KTM 1290 SUPER ADVENTURE

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ KTM 1290 SUPER ADVENTURE!

Κάντε τώρα δικιά σας μια KTM 1290 SUPER ADVENTURE και επωφεληθείτε της μειωμένης τιμής.

Αναμφισβήτητα η οικογένεια των SUPER ADVENTURE μοντέλων της KTM είναι από τις ικανότερες και πιο εξοπλισμένες μοτοσυκλέτες στις κατηγορίες τους.

Η ασφάλτινη έκδοση 1290 SUPER ADVENTURE S αποτελεί την sport επιλογή με βασικά χαρακτηριστικά την ευελιξία και την μοναδική οδηγική συμπεριφορά, την πιο πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών της κατηγορίας και τις κορυφαίες επιδόσεις. Εξοπλισμένη με ημι-ενεργητικές αναρτήσεις και ένα δικύλινδρο σε διάταξη V κινητήρα που παράγει 160Hp αποτελεί την best-seller επιλογή στην ADVENTURE γκάμα. Η έκδοση S αντιπροσωπεύει την κορυφή της τεχνολογικής προόδου με αποκορύφωμα το Adaptice Cruise Control στον βασικό εξοπλισμό.

KTM 1290 SUPER ADVENTURE

Αντίθετα η KTM 1290 SUPER ADVENTURE R είναι ο πραγματικός ήρωας της ADVENTURE γκάμας της KTM. Αποτελεί το σημείο αναφοράς των χωμάτινων δυνατοτήτων της κατηγορίας με το γράμμα R να τιμά την Rally κληρονομιά των Αυστριακών. Οι κορυφαίες αναρτήσεις της WP και οι τροχοί με ακτίνες 21/18” τονίζουν ακόμα περισσότερο των προσανατολισμό της και νιώθει άνετα ακόμα και όταν η άσφαλτος τελειώσει.

Όποια και αν είναι η επιλογή σας τώρα η απόκτηση μιας KTM SUPER ADVENTURE μπορεί να γίνει πραγματικότητα με την νέα προωθητική ενέργεια. Αποκτήστε από τώρα ένα από τα δυο άμεσα διαθέσιμα μοντέλα και μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου μπορείτε να επωφεληθείτε των νέων μειωμένων τιμών.

Οι νέες τιμές λιανικής θα είναι:
ΚΤΜ 1290 SUPER ADVENTURE S €20.750
ΚΤΜ 1290 SUPER ADVENTURE R €21.650