Νέο Suzuki V-STROM 800

Αποκάλυψη του νέου Suzuki V-STROM 800

Η σειρά Suzuki V-STROM 800 εξελίσσεται και πάλι για να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ελευθερία στην κατηγορία τουρισμού adventure.

Με την παρουσίαση του V-STROM 800, η Suzuki επεκτείνει τη σειρά V-STROM για να προσφέρει στους  αναβάτες που αγαπούν την περιπέτεια μία ακόμα εναλλακτική, η οποία έρχεται ως συνέχεια της  κυκλοφορίας του V-STROM 800DE το 2022 και φέρει υπερήφανα την κληρονομιά της αριστείας που  ξεκίνησε με το πρώτο V-Strom 1000 το 2002. 

Νέο Suzuki V-STROM 800

Το V-STROM 800 αντιπροσωπεύει μια νέα είσοδο στην κατηγορία adventure μεσαίου μεγέθους. Ενώ το V- STROM 800DE αποτελούσε την εξειδικευμένη κατασκευή που υπερείχε στην κίνηση σε χωματόδρομο  και σε άλλους, παρόμοιους τύπους οδοστρώματος, το πλαίσιο του V- STROM 800 είναι εξελιγμένο προς  την κατεύθυνση της παροχής μέγιστης άνεσης και απόδοσης σε μεγάλες αποστάσεις και της οδήγησης με υψηλές ταχύτητες. Εξαιρετικά ικανό σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομου ή στην εξερεύνηση λιγότερο  πολυσύχναστων διαδρομών αλλά εξίσου ευχάριστο και πρακτικό στην καθημερινή οδήγηση στην πόλη  για εργασία και παιχνίδι. 

Νέο Suzuki V-STROM 800

Το V-STROM 800 διαθέτει τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα της Suzuki, των 776cm3 με διπλό  εκκεντροφόρο επικεφαλής και 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο, ένα στιβαρό χαλύβδινο πλαίσιο και ανάρτηση  ρυθμισμένη για μεγιστοποίηση της σταθερότητας στην ευθεία και της απόδοσης στις στροφές. Κάθε  πτυχή του σχεδιασμού του έχει ως στόχο να προσφέρει ικανοποίηση στους αναβάτες που επιθυμούν  περισσότερη δύναμη από αυτή που προσφέρεται από την κατηγορία των 650cm3 και που επίσης  επιθυμούν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν άνετα, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά θέλουν να φτάσουν. 

Νέο Suzuki V-STROM 800

Το πλαίσιο και ο εύστροφος κινητήρας ανταποκρίνονται με ακρίβεια και με μη παρεμβατικό τρόπο,  θέτοντας το στυλ και τις προτιμήσεις του αναβάτη στο επίκεντρο της οδηγικής ευχαρίστησης σε κάθε  εξόρμηση. Οι αναβάτες μπορούν να αξιοποιήσουν εύκολα το σύνολο των δυνατοτήτων του και να  γευτούν μια γνήσια εμπειρία οδήγησης που θα εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν για πολλά χρόνια. Το  νέο V-STROM 800 είναι έτοιμο να εμπλουτίσει τη ζωή των ιδιοκτητών του και να χρησιμεύσει ως  αξιόπιστος συνεργάτης, όποιος και αν είναι ο προορισμός του αναβάτη του.

Νέο Suzuki V-STROM 800

Όλοι οι δρόμοι γίνονται ένα με την νέα Suzuki V-STROM 800  

Η βασική ιδέα γύρω από το προϊόν, η οποία συνίσταται στη φράση «Όλοι οι δρόμοι γίνονται ένα» (All  Roads Merge) έχει σκοπό να μεταδώσει το πώς αναπτύχθηκε το νέο V-STROM 800 με τη μορφή μιας  πολυχρηστικής μοτοσυκλέτας adventure που διακρίνεται σε διάφορους τύπους δρόμων. Το V-STROM  800 αποδίδει εξαιρετικά σε διάφορους τύπους οδοστρώματος, προσφέροντας στους αναβάτες μια  απολαυστική αίσθηση ελευθερίας για να εξερευνήσουν με σιγουριά οποιαδήποτε μορφή περιπέτειας σε  δύο τροχούς επιλέξουν. Η βασική ιδέα εστιάζει επίσης στο πώς ο αρμονικός συνδυασμός του  δικύλινδρου εν σειρά κινητήρα του V-STROM 800, με τη διάταξη του πλαισίου και το στυλ προσφέρουν  τη δύναμη, την ευελιξία, τον έλεγχο και την άνεση που μεταμορφώνουν όλους τους δρόμους σε μια  συναρπαστική περιπέτεια. 

Νέο Suzuki V-STROM 800

Το V-STROM 800 στέλνει με την πρώτη ματιά το μήνυμα ότι είναι ένας ικανός ταξιδιώτης μεγάλων  αποστάσεων που προορίζεται να δημιουργήσει μια συναρπαστική νέα εποχή σπορ adventure οδήγησης,  εκπέμποντας παράλληλα άμεσα μια καθ’ όλα σύγχρονη ερμηνεία ενός εκλεπτυσμένου στυλ adventure.  Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, πέρα από τον δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα της Suzuki και το  αναβαθμισμένο πλαίσιο, περιλαμβάνονται το αλουμινένιο ψαλίδι με το μοναδικό σχήμα του, οι  τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες στο μπροστινό φρένο, τα ανεστραμμένα μπροστινά πιρούνια, η πίσω  ανάρτηση με τη χειροκίνητη ρύθμιση προφόρτισης του ελατηρίου και οι νέες ζάντες 7 ακτίνων από χυτό  αλουμίνιο, οι οποίες είναι εφοδιασμένες με ελαστικό 19 ιντσών μπροστά και 17 ιντσών πίσω.  Περιλαμβάνονται επίσης προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης αναβάτη, όπως το σύστημα  επιλογής λειτουργίας οδήγησης Suzuki Drive Mode Selector, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Suzuki  Traction Control, το σύστημα ταχείας αλλαγής ταχυτήτων δύο κατευθύνσεων Quick-Shift Bi-Directional  της Suzuki, ένα σύστημα αντιμπλοκαρίσματος φρένων διπλής λειτουργίας και το σύστημα ηλεκτρονικού  γκαζιού Ride-by-Wire. 

Νέο Suzuki V-STROM 800

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τον ψηλό και ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος ανεμοθώρακα του V-STROM  800, τον φωτισμό LED και έναν πίνακα οργάνων πολλαπλών λειτουργιών TFT LCD. 

Νέο Suzuki V-STROM 800

Το V-STROM 800 χρησιμοποιεί ως εφαλτήριο την ήδη εδραιωμένη φήμη που καλλιεργήθηκε από άλλα  μοντέλα της οικογένειας V-STROM για να προσφέρει κάτι διαφορετικό στους αναβάτες που αναζητούν  προηγμένα χαρακτηριστικά και την καλύτερη ισορροπία άνεσης, επιδόσεων και κρατήματος σε ένα  ευρύ πεδίο χρήσεων, είτε πρόκειται για καθημερινή οδήγηση στην πόλη είτε για αναζήτηση νέων  προορισμών.