ΒΑΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ LIGHTECH SUZUKI GSXS950/1000 21-22

ΒΑΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ LIGHTECH SUZUKI GSXS950/1000 21-22

Η βάση πινακίδας Lightech είναι μια καλή επιλογή για αναβάτες που θέλουν να αναβαθμίσουν την εμφάνιση της μοτοσικλέτας τους και να προσθέσουν μια πινελιά απόδοσης.

Οι αναδιπλούμενες βάσεις πινακίδας της ιταλικής Lightech Racing κατασκευάζονται από αλουμίνιο, έτσι ώστε να επιτευχθεί μείωση του βάρους και ταυτόχρονα να αυξηθεί η ανθεκτικότητα και η αντοχή τους στους κραδασμούς.Η υψηλή ποιότητα κατασκευής τους φέρει την πιστοποίηση ISO 9001:2000.

Ακολουθούν μερικά από τα πλεονεκτήματα της χρήσης της βάσης πινακίδας:

  • Είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας(αλουμίνιο).
  • Πιο ελαφριά.
  • Eίναι πιο ανθεκτική από την OEM βάση πινακίδας.
  • Ρυθμιζόμενη, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε την πινακίδα σας στο ύψος που θέλετε.
  • Προσδίδει στην μοτοσικλέτα σας μια πιο σπορ εμφάνιση.

Ετοιμοπαράδοτη τώρα για τα SUZUKI GSXS 950/1000 (2021-2022).
Κωδ. Προϊόντος: LIG-TARSU117A1
Λιανική με ΦΠΑ: 94,36 €

Σχετικά με την Lightech:

Η Lightech Racing είναι μια ιταλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1997. Κατασκευάζει αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για μοτοσυκλέτες, όπως μαρσπιέ, μανέτες, βάσεις πινακίδας και προστατευτικά κινητήρα. Η Lightech Racing είναι γνωστή για τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Τα προϊόντα τους είναι επίσης γνωστά για την κομψή και λειτουργική τους σχεδίαση.

Η Lightech Racing προμηθεύει ομάδες και αναβάτες σε διάφορα αγωνιστικά πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένων των MotoGP, WorldSBK και MotoAmerica. Τα προϊόντα τους έχουν δοκιμαστεί και αποδειχθεί στις πιο δύσκολες συνθήκες αγώνων.