reddot-honda

Βραβεία σχεδίασης Red Dot στις Honda CB750 Hornet και XL750 Transalp

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Honda κερδίζει βραβεία Red Dot Awards για τις μοτοσυκλέτες και τα αυτοκίνητα της.

Οι Honda CB750 Hornet και XL750 Transalp βραβεύτηκαν με Red Dot, για το 2023, στην κατηγορία των μοτοσυκλετών και τα Civic e-HEV και Civic Type-R στην κατηγορία αυτοκινήτων. Το Red Dot Winner Label (τιμητική διάκριση) έχει καθιερωθεί διεθνώς ως ένα από τα πιο περιζήτητα σήματα ποιότητας για την προϊοντική σχεδίαση.

reddot-honda

Τα ετήσια βραβεία απονέμονται από μία κριτική επιτροπή την οποία απαρτίζουν 50 ειδικοί από όλο τον κόσμο. Τα μέλη της επιτροπής δοκιμάζουν, αξιολογούν και μελετούν κάθε συμμετοχή, με τα κριτήρια αξιολόγησης να αναθεωρούνται και να αναπροσαρμόζονται κάθε χρόνο όπως επιτάσσουν οι τελευταίες τεχνικές, κοινωνικές, οικονομικές και οικολογικές εξελίξεις.

Το Honda CB750 Hornet κέρδισε βραβείο σχεδιασμού προϊόντος, με υπεύθυνους σχεδιασμού την ομάδα της Honda στη Ρώμη όπως και το νέο πολυσυζητημένο Honda XL750 Transalp.

Η Honda, φέτος, κλείνει τα 75 χρόνια της ενώ είναι η 4η σερί χρονιά που η Honda κερδίζει βραβεία σχεδίασης Red Dot σε πολλαπλές κατηγορίες, έχοντας συλλέξει μέχρι στιγμής 13 συνολικά βραβεία.