CFMOTO - Ειδικές Τιμές για Ενστόλους

Ειδικές Τιμές CFMOTO Μοτοσυκλετών για Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις

H CFMOTO HELLAS ανακοινώνει ότι από τις 26/10/2023 υπάρχει Ειδική Έκπτωση 3% στις Προτεινόμενες Τιμές Λιανικής για τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Οι ενδιαφερόμενοι των ανωτέρω κατηγοριών μπορούν να απευθυνθούν στο Δίκτυο των Συνεργατών CFMOTO για περισσότερες πληροφορίες.

Παράλληλα, για τις πωλήσεις 800MT Touring που θα πραγματοποιηθούν από τις 26/10/2023 θα δίνονται δωρεάν οι 2 πλαϊνές βαλίτσες (μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματός τους), ενώ ήδη τρέχει η Προωθητική ενέργεια “Δωρεάν T-Box μέχρι 31/12/2023” για όλες τις μοτοσυκλέτες της CFMOTO

(Εκτός από τα μοντέλα που το έχουν standard)

Λίγα λόγια για την CFMOTO:

Η CFMOTO είναι μια κινεζική εταιρεία που κατασκευάζει μοτοσικλέτες, ATV, UTV και άλλα οχήματα αναψυχής. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 και έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής μοτοσικλετών στην Κίνα.

Οι μοτοσικλέτες είναι διαθέσιμες σε μια ευρεία γκάμα μοντέλων, από μικρές μοτοσικλέτες πόλης έως μεγάλες μοτοσικλέτες touring. Η εταιρεία προσφέρει επίσης μια σειρά από μοντέλα adventure, off-road και sport.

Οι μοτοσικλέτες της είναι γνωστές για την καλή τους σχέση ποιότητας-τιμής. Η εταιρεία χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικά και εξαρτήματα στα προϊόντα της και προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που είναι συνήθως διαθέσιμα μόνο σε πιο ακριβά μοντέλα.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα μοτοσικλετών CFMOTO περιλαμβάνουν:

  • 650MT: Μια πολυχρηστική μοτοσικλέτα adventure που είναι ιδανική για οδήγηση στην άσφαλτο και εκτός δρόμου.
  • 700CLX Adventure: Μια μεγαλύτερη και πιο ισχυρή έκδοση της 650MT.
  • 450SR: Μια αγωνιστική μοτοσικλέτα street με ισχυρό κινητήρα και σπορ εμφάνιση.
  • 250SR-S: Μια μικρότερη και πιο προσιτή έκδοση της 450SR.