Επιτυχής η 4η επέμβαση του Marc Marquez

Επιτυχής η 4η επέμβαση του Marc Marquez

Η ομάδα του HRC ανακοίνωσε πως ο Marc Marquez ολοκλήρωσε με επιτυχία το τέταρτο κατά σειρά, χειρουργείο στο βραχιόνιο οστό του δεξιού χεριού στην κλινική Mayo στο Rochester της Minnesota.

Το χειρουργείο διήρκεσε τρεις ώρες με τον επικεφαλής ιατρό Dr. Joaquin Sanchez Sotelo και την ιατρική του ομάδα να ανακοινώνουν οτι δεν υπήρξε καμία επιπλοκή στην επέμβαση.

Ο αναβάτης της Honda θα παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες για τις επόμενες μέρες πριν επιστρέψει στην Ισπανία για να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Επιτυχής η 4η επέμβαση του Marc Marquez

Ο Dr. Joaquin Sánchez Sotelo δήλωσε αμέσως μετα την επέμβαση:

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε περίπου τρεις ώρες. Παρά την πολυπλοκότητα της διαδικασίας, το τελικό αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό. Η χειρουργική επέμβαση περιελάμβανε αφαίρεση των δύο εγγύς βιδών της οπίσθιας πλάκας που είχε τοποθετήσει προηγουμένως ο Δρ. Samuel Antuña τον Δεκέμβριο του 2020, ακολουθούμενη από περιστροφική οστεοτομία βραχιονίου. Μια τέτοια διαδικασία περιλαμβάνει τη δημιουργία εγκάρσιας κοπής του βραχιονίου οστού για την περιστροφή του βραχιονίου. Το ποσό της περιστροφής που έγινε σήμερα ήταν περίπου 30 μοίρες εξωτερικής περιστροφής. Το βραχιόνιο σταθεροποιήθηκε στη νέα θέση χρησιμοποιώντας μια πρόσθια πλάκα με πολλαπλές βίδες. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Θα θέλαμε να ευχηθούμε στον κ. Marquez ταχεία ανάρρωση και επιτυχή επιστροφή στην επαγγελματική του σταδιοδρομία“.