YAMAHA TENERE 700

Η ΥΑΜΑΗΑ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΟ OLYMPIA RALLY

Μια Yamaha TENERE 700 εντυπωσιάζει με την εμφάνιση και τις επιδόσεις της!  

Τελικά το αγωνιστικό DNA της Yamaha είναι παντού! Φέτος, για πρώτη φορά τολμήσαμε να αναμετρηθούμε με καθαρά αγωνιστικές μονοκύλινδρες μοτοσυκλέτες στο χώμα βάζοντας στο τερέν την YAMAHA TENERE 700. Αποδείξαμε πως μπορούμε κι εκεί να τα καταφέρουμε. Πρώτη συμμετοχή μας σε αγώνα RALLY και τόσο οι επιδόσεις της αγαπημένης μας YAMAHA TENERE 700 όσο και η εμπειρία του οδηγού μας Δημήτρη Χελιώτη στο χώμα, μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους!

Η έκπληξη αλλά και ο θαυμασμός όλων των οδηγών ήταν φανερός.

Δεν πίστευαν από την αρχή ότι θα τα καταφέρει, αλλά το έκανε κερδίζοντας τα εύσημα για τη μοναδική της συμπεριφορά και αντοχή. 

Το αγωνιστικό ταξίδι ξεκίνησε από τα Καλάβρυτα με τρεις διαδρομές (24-26 Απριλίου) και άλλες τρεις (27-29 Απριλίου) στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας. Η ΤENERE και ο αναβάτης της επέστρεφαν κάθε μέρα χωρίς το παραμικρό θέμα, χωρίς απρόοπτα. Κάθε μέρα, ένα φιλί και μια αγκαλιά στην αγαπημένη του πριν καθαριστεί και προετοιμαστεί για την επόμενη δοκιμασία.  Ξεκούραση για την YAMAHA TENERE 700 και διάβασμα του roadbook της επόμενης μέρας ήταν στο καθημερινό πρόγραμμα και δεν χωρούσαν αποκλίσεις. 

Οι απονομές και η τελετή λήξης μας βρήκαν αγκαλιασμένους με συναθλητές και έμπειρους αναβάτες RALLY από ολόκληρη την Ευρώπη. Όλοι μαζί, μια παρέα ανταλλάσσουμε συγχαρητήρια και ανανεώνουμε το ραντεβού μας.

Το ταξίδι όμως αυτής της εξωπραγματικής μοτοσυκλέτας συνεχίζεται. Σε λίγες ημέρες, στις 21 Μαΐου, ταξιδεύουμε για να απολαύσουμε νέες διαδρομές στο Καρπενήσι και τη Λίμνη Πλαστήρα, συμμετέχοντας στο HELLAS RALLY, όπου για 10 συνεχόμενες ημέρες θα «δοκιμαστεί» η σχέση μιας ακόμα YAMAHA TENERE 700 με τον οδηγό της Θανάση Χούντρα! Προς το παρόν, τι μένει; 

Απολογισμός του πρώτου αγώνα και προετοιμασία και βελτίωση όπου απαιτείται!