Moto Guzzi V85TT

Η Moto Guzzi V85TT σε ταξιδεύει με μοναδικά πλεονεκτήματα

Η Moto Guzzi V85TT, η πρώτη και μοναδική Classic Enduro, αποτελεί την ιδανική σύνθεση μεταξύ δύο αντιφατικών κόσμων, της λειτουργικότητας των enduro και της κομψότητας των κλασικών γραμμών. Αν αγαπάς το ταξίδι αλλά και την εκλεπτυσμένη αισθητική, η V85TT είναι η ιδανική επιλογή.

Η Moto Guzzi V85TT έχει επιτύχει τον φιλόδοξο στόχο του συνδυασμού μιας εμβληματικής σχεδίασης που αναβιώνει τις αξίες των enduro της δεκαετίας του ’80, όπως είναι ο μινιμαλισμός, η ευκολία και η πρακτικότητα, με τον εξοπλισμό ων σύγχρονων ταξιδιωτικών enduro. 

Moto Guzzi V85TT

Η V85TT, ακολουθώντας πιστά την ισχυρή ιταλική παράδοση, σχεδιάστηκε για τα μεγάλα περιπετειώδη ταξίδια στην πιο αγνή και αυθεντική μορφή τους, που αποτελούν διαχρονικά μέρος της παράδοσης Moto Guzzi. Παράλληλα, κομψή και πρακτική, είναι ο ιδανικός σύντροφος, στην καθημερινή οδήγηση, χωρίς κανένα συμβιβασμό σε άνεση και απόδοση και πάντα με το μοναδικό στυλ της.

Moto Guzzi V85TT

Η V85TT παρουσιάζεται σε τέσσερις εκδόσεις γραφικών, μαύρο “Nero Etna”, πράσινο “ Verde Altaj” και τις εντυπωσιακές διχρωμίες “Blu Uyuni” και “Giallo Mojave”. Η οικογένεια της classic enduro περιλαμβάνει επίσης τη V85TT Travel, που επεκτείνει περαιτέρω τις ταξιδιωτικές ικανότητες με πλούσιο εξοπλισμό, όπως ο ψηλός ανεμοθώρακας Touring, οι πλαϊνές βαλίτσες, το κεντρικό σταντ, τα θερμαινόμενα γκριπ αλλά και η πλατφόρμα πολυμέσων Moto Guzzi MIA. Τέλος η V85TT Guardia d’Onore είναι μια περιορισμένη και αριθμημένη έκδοση με αποκλειστική εμφάνιση και πλούσιο βασικό εξοπλισμό, που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τον ισχυρό δεσμό μεταξύ των Corazzieri, η διάσημη τιμητική φρουρά του Προέδρου της Ιταλίας, και των μοτοσυκλετών της μάρκας του Αετού από το Mandello. 

Moto Guzzi V85TT

Τώρα και μόνο έως 30/9 είναι πιο εύκολο από ποτέ να αποκτήσεις τη δική σου V85TT, καθώς προσφέρεται με άμεσο όφελος 800€ αλλά και με το αποκλειστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα DreamRide Moto με προνομιακό επιτόκιο 7,9%*, προκαταβολή από 15% και διάρκεια 12-72 μήνες.

Moto Guzzi V85TT

Επιπλέον, όπως όλες οι μοτοσυκλέτες Moto Guzzi, η V85TT διαθέτει 4 χρόνια εγγύηση**, καθώς προσφέρεται δωρεάν η 2ετής επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης επιπλέον της βασικής εργοστασιακής εγγύησης, για ξέγνοιαστα χιλιόμετρα και υψηλή αξία μεταπώλησης.