Η Peugeot Motorcycles στον όμιλο ΣΑΡΑΚΑΚΗ

Η Peugeot Motorcycles στον όμιλο ΣΑΡΑΚΑΚΗ

Η Peugeot Motorcycles επανέρχεται δυναμικά όπως είχαμε δει στην EICMA, όχι μόνο σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και σε εγχώριο, μιας και σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί και επισημά η αντιπροσώπευση της Peugeot Motorcycles στη χώρα μας από τον όμιλο ΣΑΡΑΚΑΚΗ.

Η ιστορική μάρκα της Peugeot Motorcycles έχει κλείσει 120 χρόνια συνεχόμενης πορείας στον χώρο των δυο τροχών και όπως όλα δείχνουν το 2023 ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο προσκήνιο με πολύ ενδιαφέροντα νέα μοντέλα όπως το νέο adventure scooter, XP400, που έρχεται να μπει ανάμεσα στα Honda ADV350 και KYMCO DTX360.

Η Peugeot Motorcycles στον όμιλο ΣΑΡΑΚΑΚΗ

Θυμίζουμε ότι η Peugeot μέχρι πριν κάποια χρόνια άνηκε στην ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε, στην συνέχεια πέρασε αθόρυβα στα χέρια του ομίλου ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ για να καταλήξει στον όμιλο ΣΑΡΑΚΑΚΗ.

H συνεργασία της Peugeot Motorcycles με τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη ήρθε σε μία χρονιά – ορόσημο για τη μάρκα καθώς φέτος συμπληρώνει 125 χρόνια ιστορίας. Η Peugeot Motocycles, μια παγκόσμια μάρκα που δίνει έμφαση «στην απόλαυση της οδήγησης», έχει να επιδείξει μοναδική τεχνογνωσία, ακρίβεια, κουλτούρα, κομψότητα και επινοητικότητα, πάντα υπηρετώντας τον άνθρωπο μέσω της ισχυρής γαλλικής κληρονομιάς της.

Στο ολοκαίνουριο website της Peugeot Motocycles, o επισκέπτης πραγματικά χαίρεται να περιηγείται και να αντλεί πληροφορίες για τον μακροβιότερο κατασκευαστή μηχανοκίνητων δίτροχων στον κόσμο.

Το Peugeot-motocycles.gr είναι διασκεδαστικό, φιλικό προς τον χρήστη, διαθέτει clean-cut web design και προσφέρει πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. Οι επισκέπτες και θαυμαστές της μάρκας θα μπορέσουν να μάθουν τα πάντα για:

  • Τα νέα μοντέλα της μάρκας και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά καθώς και για τα επαγγελματικά δίκυκλα της Peugeot Motocycles
  • Το πλήρες δίκτυο εξυπηρέτησης επίσημων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων συνεργείων
  • Τη βιώσιμη κινητικότητα, την ηλεκτροκίνηση και τα πλεονεκτήματά της καθώς και τα χρηματοδοτικά κίνητρα που προσφέρονται
  • Τις τρέχουσες προσφορές
  • Τον κόσμο και την πλούσια ιστορία της Peugeot Motocycles