Zero motorcycles Ελλάδα

Η Zero motorcycles στην Ελλάδα

Η Zero motorcycles έχει καθιερωθεί ως μια πρωτοπόρος εταιρία παγκοσμίως στον χώρο της ηλεκτροκίνησης. Η Zero ιδρύθηκε το 2006 στην Καλιφόρνια από τον πρώην μηχανικό της NASA, Neal Saiki.

Με μια ευρεία γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων η Zero παράγει ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες υψηλής απόδοσης που είναι αποδοτικές, γρήγορες και διασκεδαστικές στην οδήγηση και βέβαια το σημαντικότερο, με ελάχιστη έως και μηδενική συντήρηση. Από το 2006, όταν παρήχθησαν τα πρώτα πρωτότυπα μέχρι και σήμερα, η  Zero Motorcycles είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας.

Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της Αμερικανικής Zero Motorcycles είναι διαθέσιμες και στη χώρα μας από μια νέα εταιρεία με την επωνυμία Electromove αναλαμβάνοντας την αντιπροσώπευση της παγκόσμιας πρωτοπόρου στον χώρο της ηλεκτροκίνησης.

Η Zero motorcycles μέχρι σήμερα έχει διαθέσει παγκοσμίως περισσότερα από 5.000 μοντέλα και κινείται με ετήσια αύξηση πωλήσεων της τάξης του 33%.

Η ποιότητα κατασκευής των ηλεκτρικών μοντέλων της βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και βέβαια άξιο αναφοράς οτι εξοπλίζει τα μοντέλα της με κορυφαία περιφερειακά όπως αναρτήσεις SHOWAλάστιχα PIRELLI, ηλεκτρονικά της BOSCH για ABS και Traction Control. Η Zero Motorcycles προσφέρει μια ολόκληρη σειρά μοντέλων τα οποία ξεπερνούν τα 250 χιλιόμετρα αυτονομίας με μια πλήρη φόρτιση ενώ με το προαιρετικό αξεσουάρ Z-Force Power Tank η αυτονομία μπορεί να ξεπεράσει τα 300 χιλιόμετρα!

Παράλληλα με την εφαρμογή Zero App έχετε την δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth για συσκευές με λογισμικό iOs και Android ώστε να ρυθμίσετε την απόδοση της μοτοσυκλέτας για πιο σπορ ή πιο οικονομική οδήγηση.

Zero motorcycles Ελλάδα

Τα μοντέλα της Zero μπορούν να καλύψουν τις προτιμήσεις κάθε αναβάτη μέσα από μια πλούσια γκάμα μοτοσυκλετών StreetSportbike, Supermoto αλλα και Adventure.