Μπουφάν Μηχανής ALPINESTARS MO.ST.EQ FIELD WP PRIMALOFT

Μπουφάν Μηχανής ALPINESTARS MO.ST.EQ FIELD WP PRIMALOFT

Νέο casual μπουφάν μηχανής , ALPINESTARS MO.ST.EQ (Moto Streetwear Equipment) Field Primaloft συνδυάζει το σύγχρονο στυλ streetwear με την καινοτομία υλικών υψηλής ποιότητας της Alpinestars.

Το ALPINESTARS MO.ST.EQ είναι μια μοναδική νέα σχεδιαστική προσέγγιση για το 2024 για αστική χρήση, βαθιά ευθυγραμμισμένη με το αγωνιστικό DNA της Alpinestars. Σχεδιασμένο για να φοριέται όλο το χρόνο, με κάθε καιρό.

Χαρακτηριστικά ALPINESTARS MO.ST.EQ:

  • Ελαφριά κατασκευή από υλικό ripstop με ενσωματωμένη αδιάβροχη μεμβράνη.
  • Αποσπώμενο θερμικό γιλέκο, σε στυλ bomber και πρακτικές τσέπες που μπορεί να φοριέται και μόνο του. Είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο υλικό 170g PrimaLoft®.
  • Προστασία Nucleon Flex Plus Level 1, η οποία αφαιρείται στους αγκώνες από έξω.
  • Kουκουλα από νάιλον που ενσωματώνεται στον γιακά.
  • Μεγάλες τσέπες και μια εξωτερική τσέπη στο στήθος με εσωτερική αδιάβροχη θήκη.
  • Πλήρως πιστοποιημένο ένδυμα κατά CE – Κατηγορία II EN 17092-4:2020 – Κατηγορία A.
  • CE Επίπεδο 1 Κατηγορία II EN 1621-1:2012 Θωράκιση ώμων και αγκώνων Nucleon Flex Pro.
  • Το PrimaLoft® είναι σήμα κατατεθέν της PrimaLoft, Inc.

Δείτε εδώ περισσότερα.

Σχετικά με την Alpinestars:

Η Alpinestars είναι μια ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού αναβάτη. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1963 από τον Sante Mazzarolo και αρχικά κατασκεύαζε μπότες για αγωνιστική χρήση. Η Alpinestars σύντομα επεκτάθηκε και σε άλλους τύπους εξοπλισμού, όπως κράνη, γάντια, ρούχα και αξεσουάρ.

Η Alpinestars είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού αναβάτη στον κόσμο. Η εταιρεία υποστηρίζει πολλούς κορυφαίους αναβάτες σε όλους τους τύπους αγώνων μοτοσικλέτας, συμπεριλαμβανομένων του MotoGP, του Superbike και του Motocross.

Η Alpinestars είναι γνωστή για την καινοτομία της. Η εταιρεία είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για τον εξοπλισμό αναβάτη. Για παράδειγμα, η Alpinestars ήταν η πρώτη εταιρεία που κυκλοφόρησε ένα σύστημα αερόσακου για αναβάτες.