ΜΠΟΥΦΑΝ ALPINESTARS VENTURE XT

ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ALPINESTARS VENTURE XT

Το μπουφάν Venture XT Water-Resistant της Alpinestars είναι ένα ελαφρύ, διπλής χρήσης  σπορ τζάκετ adventure, έτοιμο για καθημερινή χρήση εντός και εκτός δρόμου.

To ALPINESTARS VENTURE XT είναι εξοπλισμένο με ανθεκτικό και προστατευτικό κέλυφος, με στρατηγικά τοποθετημένες ενισχύσεις μεμβράνης PU για πρόσθετη προστασία στις πιο εκτεθειμένες περιοχές.

ΜΠΟΥΦΑΝ ALPINESTARS VENTURE XT

Χαρακτηριστικά:

  • Αδιάβροχη κατασκευή για αποτελεσματική απόδοση σε βρεγμένο καιρό, ενώ τα μεγάλα ανοίγματα αερισμού στα μανίκια και το μπροστινό τμήμα Super Airflow στο στήθος επιτρέπει στο μπουφάν να προσαρμόζεται γρήγορα και εύκολα στον ζεστό καιρό και τις έντονες συνθήκες οδήγησης.
  • Nucleon Flex Plus προστασία παρέχει βέλτιστη προστασία από κρούσεις.
  • Μπορεί να φορεθεί με το σύστημα αερόσακου Tech-Air®5, για πλήρη προστασία του άνω μέρους του σώματος.
  • Μαλακή κατασκευή γιακά για απόλυτη άνεση του αναβάτη.
  • Κάτω τσέπη εμπνευσμένη από το Dakar, εργονομικές σταυρωτές τσέπες στο πλάι και αδιάβροχη τσέπη στο στήθος για πραγματική πρακτικότητα.
  • Έτοιμο για αναβάθμιση της προστασίας με ένθετα στήθους και πλάτης Nucleon.
  • Ισχύουν τα ακόλουθα πρότυπα: Ένδυμα μοτοσικλέτας με πλήρη πιστοποίηση CE – Α κατηγορίας.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Σχετικά με την Alpinestars:

Η Alpinestars είναι μια ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού αναβάτη. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1963 από τον Sante Mazzarolo και αρχικά κατασκεύαζε μπότες για αγωνιστική χρήση. Η Alpinestars σύντομα επεκτάθηκε και σε άλλους τύπους εξοπλισμού, όπως κράνη, γάντια, ρούχα και αξεσουάρ.

Η Alpinestars είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού αναβάτη στον κόσμο. Η εταιρεία υποστηρίζει πολλούς κορυφαίους αναβάτες σε όλους τους τύπους αγώνων μοτοσικλέτας, συμπεριλαμβανομένων του MotoGP, του Superbike και του Motocross.

Η Alpinestars είναι γνωστή για την καινοτομία της. Η εταιρεία είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για τον εξοπλισμό αναβάτη. Για παράδειγμα, η Alpinestars ήταν η πρώτη εταιρεία που κυκλοφόρησε ένα σύστημα αερόσακου για αναβάτες.