yamaha

Νέα σειρά ένδυσης Yamaha 2022

Το πνεύμα και η ιστορική κληρονομιά των νέων μοντέλων της Yamaha για το 2022 ενέπνευσαν τους σχεδιαστές της Yamaha για τη δημιουργία όλων των νέων συλλογών, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, υλικά κορυφαίας ποιότητας και ανακυκλωμένα υφάσματα.

Είτε κινείστε σε στροφές στα βουνά, είτε διασχίζετε ηπείρους ή μετακινείστε καθημερινά στην πόλη, διαθέσιμες θα βρείτε νέες επιλογές casual ένδυσης, εξοπλισμού οδήγησης, αποσκευών και άλλων προϊόντων για όλες τις ηλικίες.

Εκτός από τα πολλά νέα είδη στις υπάρχουσες συλλογές μας, το 2022 φέρνει και πρωτοποριακά προϊόντα για ένα ολοκαίνουριο κοινό, όπως περισσότερα γυναικεία, παιδικά και βρεφικά είδη. Η Yamaha συνεχίζει να δημιουργεί νέες συνεργασίες με κορυφαία brands, όπως η Alpinestars, και η έναρξη λειτουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος προσφέρει στους πελάτες στην Ευρώπη την ευκαιρία να αγοράσουν επιλεγμένα προϊόντα σε ειδικές τιμές.

Νέα σειρά ένδυσης Yamaha 2022

Για το 2022, η πρώτη σε πωλήσεις Σειρά Ένδυσης Paddock Blue της Yamaha χωρίζεται σε τρεις ξεχωριστές συλλογές, που καθεμία προσφέρει μοναδικό στυλ και διαφορετικό σημείο τιμής, σχεδιασμένες για να απευθύνονται σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κοινό νέων και υφιστάμενων αναβατών, αθλητών και θαυμαστών της Yamaha.

Κατασκευασμένη με τεχνικούς πολυεστέρες που προσφέρουν εξαιρετικά υψηλά επίπεδα απόδοσης μαζί με εντυπωσιακό στυλ, η συλλογή Paddock Blue Pulse εκπροσωπεί τη νέα γενιά στα casual ρούχα. Η συλλογή Pulse περιλαμβάνει πιο μεγάλη ποικιλία ρούχων, από t-shirt, μπλούζες με κουκούλα, μπλούζες polo και sport μπλουζάκια spandex μέχρι μπουφάν με επένδυση, φλις, γιλέκα, παντελόνια ομάδας, παντελόνια φόρμας και σορτς για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Και για να αποδείξουμε ότι ποτέ κανείς δεν είναι πολύ μικρός για να γίνει μέλος της οικογένειας της Yamaha, υπάρχει μια νέα σειρά βρεφικών ρούχων με κορμάκι και φορμάκι Paddock Blue Pulse.

Η συλλογή Paddock Blue Performance είναι η σειρά υψηλής τεχνολογίας της Yamaha με αθλητικά underlayer, t-shirt και μπλούζες με κουκούλα που προσφέρει εξαιρετική απομάκρυνση του ιδρώτα και γρήγορο στέγνωμα για μέγιστες επιδόσεις στο γυμναστήριο και κορυφαία άνεση όταν χαλαρώνετε. Η συλλογή Paddock Blue Essentials είναι η νέα βασική συλλογή με t-shirt, μπλούζες polo, μπλούζες με κουκούλα και πουλόβερ από βαμβάκι και μίγμα με βαμβάκι, σε ανταγωνιστικές τιμές, για άντρες, γυναίκες και παιδιά.

Η Σειρά Εξοπλισμού της Yamaha είναι περισσότερο ποικιλόμορφη από ποτέ, ενώ η σειρά για το 2022 καλύπτει κάθε τομέα, από Supersport και Sport Touring μέχρι Adventure, Off Road και Urban, με ένα ποιοτικό προϊόν για κάθε αναβάτη Yamaha. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη η νέα Σειρά Ένδυσης MX Motocross για νεαρούς ενήλικες και παιδιά, η οποία αναπτύχθηκε από κοινού με την Alpinestars, ένα από τα πιο σεβαστά ονόματα στην οδήγηση Off Road. Η νέα σειρά γαντιών περιλαμβάνει αεριζόμενα αγωνιστικά γάντια και μια επιλογή ανδρικών και γυναικείων γαντιών για την πόλη, κατασκευασμένα είτε από δικτυωτό υλικό είτε από δέρμα.

Η νέα συλλογή Hyper Naked της Yamaha διαθέτει τη σειρά MT Cyan Storm, με ολοκαίνουριο σχεδιασμό, που συνδυάζεται με τα νέα χρώματα Cyan Storm των μοντέλων της σειράς MT, για το 2022. Η συλλογή περιλαμβάνει μπλούζα με κουκούλα για άνδρες και γυναίκες, καθώς και ανδρικό t-shirt και μπουφάν οδήγησης.

Η Ténéré 700 σημείωσε επιτυχία από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της, ενώ η πιο πρόσφατη Σειρά Εξοπλισμού έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με την στιβαρότητα αυτής της εμβληματικής μοτοσυκλέτας Adventure. Η συλλογή περιλαμβάνει T-shirt, μπλούζα με κουκούλα και καπέλο – και, προς τιμήν της νικηφόρας παράδοσης της Ténéré στους αγώνες, διατίθεται επίσης ένα σετ ασπρόμαυρων T-shirt, καπέλων και προστατευτικών λαιμού με τα εμβληματικά γραφικά “Speed Block”.

Η Σειρά Gadgets της Yamaha διαθέτει πολλά νέα προϊόντα για το 2022, από θήκες για laptop και πορτοφόλια μέχρι αναδιπλούμενες καρέκλες, προστατευτικά λαιμού Ténéré 700, φορητό φωτισμό, μπάλες θαλάσσης αλλά και ακρυλικούς κουμπαράδες για παιδιά. Η φετινή συλλογή περιλαμβάνει και μια εμβληματική συλλογή μπρελόκ και φλιτζανιών με θέματα R1, YZ450F, TMAX, Ténéré 700, Tracer 9 GT και XSR900.