Ο Άρης Λουμάκης των REC είναι πρώτος ambassador της SΗΟΕΙ στην Ελλάδα!

Τον δημοφιλή παραγωγό και ιδρυτή και front man του Νο1 Urban Pop συγκροτήματος της χώρας των RECΆρη Λουμάκη, επέλεξε η “Tzortzopoulos Fashion Accessories” επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία της SHOEI, ως πρόσωπο της στην Ελλάδα!

Η επιλογή του προσώπου που θα εκπροσωπήσει το σήμα της SHOEI στην χώρα μας, έγινε μετά από μια μακρά και αυστηρή διαδικασία προκειμένου να καταλήξει, σε εκείνον που μέσα από την καθημερινότητα του, την εργασία και το όραμα του, θα φέρει και όραμα της ιστορικής εταιρίας.

Το όνομα SHOEI είναι από καιρό συνώνυμο του «Premium» στην αγορά κράνους μοτοσικλετών – ένα διαπιστευτήριο που εκατοντάδες πιστοί άνδρες και γυναίκες εμπιστεύονται για την ασφάλεια τους.

Ο Άρης Λουμάκης των REC είναι πρώτος ambassador της SΗΟΕΙ στην Ελλάδα!

Ο Άρης Λουμάκης δήλωσε για την νέα του συνεργασία:

«Από την πρώτη ημέρα που καβάλησα την πρώτη μου μοτοσυκλέτα, μέχρι και σήμερα που οδηγώ με περηφάνεια Ducati -ως Έλληνας ambassador- η ασφάλεια ήταν κάτι απόλυτα συνδεδεμένο με την αγάπη μου για την μοτοσυκλέτα. Είχα πάντοτε το «μικρόβιο» του να παρακολουθώ την τεχνολογία πίσω από την εξέλιξη των κρανών, αλλά και των αξεσουάρ του αναβάτη. Η πρόταση μου που έγινε από τον κ.Τζωρτζόπουλο και από την SHOEI, ήταν κάτι παραπάνω από τιμητική, καθώς όλοι γνωρίζουμε πως πρόκειται για τον κορυφαίο και πάντοτε τεχνολογικά καινοτόμο κατασκευαστή κρανών στον κόσμο. Με ιδιαίτερη περηφάνια θα φοράω το κράνος μου και εύχομαι μέσα από αυτή την νέα μας συνεργασία, να καταφέρουμε να εμπνεύσουμε και άλλους αναβάτες και να τους οδηγήσουμε την κορυφαία επιλογή κράνους, που δεν είναι άλλη από την Ιαπωνική SHOEI».

Ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος επίσημος αντιπρόσωπος της Shoei στην Ελλάδα, δήλωσε για αυτή την νέα του συνεργασία:

«H “μοτοσυκλέτα” δεν είναι απλά ένα μεταφορικό μέσο. Είναι τρόπος ζωής, τρόπος ψυχαγωγίας, τρόπος κουλτούρας. Όπως είναι και η μουσική! Εχοντας αυτά τα κοινά γνωρίσματα και ερείσματα, προσπαθούμε να τα συνδυάσουμε, σαν κοινή κουλτούρα. Η χρήση μοτοσυκλέτας απαιτεί και τη χρήση του κράνους, σαν προστασία, αλλά και σαν άνεση. Αφού έχουμε την τύχη και την ευχαρίστηση να είμαστε οι επίσημοι εισαγωγείς και διανομείς της κορυφαίας εταιρείας κρανών SHOEI, προσπαθούμε να είμαστε μέρος αυτής της κοινής κουλτούρας και για αυτό επιλέξαμε τον Αρη Λουμάκη και ένα από τα κορυφαία και κυρίως αγαπητά POP group, τους REC, να μας ξεναγήσουν και να μας εκπροσωπήσουν στο χώρο της μουσικής και στο κοινό τους.
Γνωρίζοντας τον Αρη, δεν γνωρίσαμε μόνο έναν κορυφαίο καλλιτέχνη, αλλά έναν ενδιαφέροντα, ευγενικό και αγαπητό φίλο!»