Ο Sébastien Loeb πρεσβευτής της Indian Motorcycle

H Indian Motorcycle με περηφάνια ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Sébastien Loeb, αδιαφιλονίκητο βασιλιά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rally.

Ο πρόσφατα νικητής του πάντα απρόβλεπτου Rallye Monte-Carlo και δεύτερος στο Dakar, στα 47 του χρόνια ο Sébastien Loeb έδειξε για μια ακόμη φορά το επίπεδο ανταγωνιστικότητας που διατηρεί μετά από εννιά χρόνια απόλυτης κυριαρχίας στο World Rally Championship, καθώς συνεχίζει να γράφει ρεκόρ και να δοκιμάζει τον εαυτό του σε κάθε μορφής αγωνιστική κλάση.

Ο πρωταθλητής δοκιμάζει και ανακαλύπτει νέους κόσμους και κάθε φορά επιδεικνύει τις μοναδικές οδηγικές του αξίες. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό είναι πως ο Loeb ανακάλυψε το πάθος του για τα μηχανοκίνητα σπορ πάνω σε ένα μοτοποδήλατο, λαμβάνοντας μέρος σε τοπικούς αγώνες και δοκιμάζοντας την τύχη του ακόμη και σε κατηγορίες υψηλών ταχυτήτων, αλλά και στο enduro.

Η συνεργασία του με την Indian Motorcycle έρχεται να σφραγίσει αυτήν την επιθυμία του για νέες ανακαλύψεις, καθώς ο Sébastien Loeb είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλές μοτοσυκλέτες, μα τελικά υπέγραψε τη συνεργασία του με την Indian Motorcycle, με την οποία μοιράζεται την αγάπη του για τους αγώνες και την εξερεύνηση των ορίων.

Για την Indian Motorcycle αυτό μεταφράζεται σε πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα στο Αμερικανικό Flat Track και πολλούς τίτλους στη Γαλλία με τον Wilfried Delestre.

Ο Pierre Audoin, διευθυντής της Indian Motorcycle France δήλωσε:

Είμαστε πανευτυχείς που θα συνεργαστούμε με τον Sébastien Loeb, έναν χαρισματικό οδηγό και ταλαντούχα προσωπικότητα. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεών μας ανακάλυψα έναν πραγματικό οπαδό, κυρίως των αυτοκινήτων φυσικά, αλλά και των δίτροχων, ειδικά όταν μιλάμε για μοτοσυκλέτες με χαρακτήρα όπως η FTR. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία αυτή που φαίνεται λίγο αταίριαστη με το παραδοσιακό περιβάλλον του Sébastien. Το χτίσιμο αυτής της σύμπραξης στην Indian FTR είναι ένα φυσικό ταίριασμα, καθώς πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα με μοναδικό στυλ και απόδοση, ακριβώς ό,τι αναζητούσε ο Sébastien για τη μελλοντική του μοτοσυκλέτα”.

Το αποτέλεσμα της ιδανικής ισορροπίας μεταξύ στυλ και επιδόσεων, FTR R Carbon, είναι η τέλεια μοτοσυκλέτα για καθημερινή μετακίνηση στη διάρκεια της εβδομάδας και για ψυχαγωγία το Σαββατοκύριακο. Αναγνωρίσιμη χάρη στις μοναδικές της γραμμές, εκτιμάται από τους μοτοσυκλετιστές για τον σούπερ ροπάτο κινητήρα της, τον σπουδαίο χειρισμό της και την υψηλή τεχνολογία που φέρει σε εξαρτήματα όπως οι αναρτήσεις της Öhlins, τα φρένα της Brembo, το δυναμικό traction control ή ακόμη οι τρεις riding modes. Αθλητικότητα και χαρακτήρας, το ιδανικό πακέτο για έναν εννιάκις παγκόσμιο πρωταθλητή.

O Sébastien Loeb – ως νέος πρεσβευτής της Indian Motorcycle δήλωσε :

Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ με την Indian, συνήθως με βλέπουν πίσω από ένα τιμόνι αυτοκινήτου παρά μοτοσυκλέτας, αλλά πάντα οδηγούσα αναζητώντας διαφορετικές αισθήσεις. Λατρεύω να καβαλώ μοτοσυκλέτα όποτε έχω την ευκαιρία, είτε στην πίστα ή στον δρόμο, και η FTR έχει όλες τις απαραίτητες αξίες για να προσφέρει διασκέδαση σε οποιονδήποτε ρυθμό κι αν την οδηγείς. Εκτός της ίδιας της μοτοσυκλέτας, το πνεύμα και το σύμπαν της Indian Motorcycle είναι συνώνυμα του ανοικτού δρόμου και της αυθεντικότητας, κάτι που ταιριάζει πολύ καλά”.