ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TRIAL 2023

1ος-2ος Αγώνας ΜΕΓΑΡΑ 8-9/04/2023

Το Πρωτάθλημα Trial 2023 ξεκίνησε στα Μέγαρα με έναν διήμερο αγώνα που διοργάνωσε το αθλητικό Σωματείο «Εκτός Δρόμου Ομάδα» μέσα στο χώρο του Αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων, στις 8 και 9 Απριλίου.

Και ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές, αφού τόσο οι Αθλητές όσο και οι πολλοί θεατές έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις! Στον φιλόξενο χώρο του Αυτοκινητοδρομίου, που είχε όλες τις υποδομές, στήθηκαν 10 ειδικές διαδρομές, 5 για την κατηγορία Α και 5 ξεχωριστές για τις κατηγορίες Β και Γ και Senior, παράλληλα, σε ένα όμορφο σκηνικό που διευκόλυνε τους επισκέπτες και τους αγωνιζόμενους.

Χρώμα, μουσική και κέφι, γέμισαν ένα 2ήμερο «ισορροπίας» και τεχνικής, πάνω στα τεχνητά εμπόδια που είχαν προετοιμαστεί καλλιτεχνικά από την οργανωτική ομάδα, και χάρη στην παρουσία πολλών κριτών και εθελοντών, η οργάνωση ικανοποίησε και ικανοποιήθηκε!

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Λευτέρης Πίππος επανήλθε στη δράση με καινούργια μοτοσυκλέτα Gas Gas και κυριάρχησε το Σαββατοκύριακο στην Α Class, ενώ για τις επόμενες θέσεις του βάθρου είχαμε πολύ έντονο ανταγωνισμό με τον Γιάννη – Άγγελο Παγώνη με Vertigo, Παναγιώτη Καμπαρδή με Gas Gas και Λευτέρη Καρέτσο με Honda Montesa να μονομαχούν διαρκώς και να κατατάσσονται τελικά με αυτή την σειρά και τις 2 ημέρες! Στην Β Class, ο Στάθης Σταθάκης με Vertigo Vertical επικράτησε και τις 2 ημέρες του Γιάννη Δασκαλάκη με Beta, και 3ους τους Γιώργο Αργυρίου και Γιώργο Διακουμάκη με Gas Gas αμφότεροι.

Στην Γ Class o Φωτάγγελος Μουρίκης με TRS ήταν διπλός νικητής και στις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου εναλλάσσονται οι Γιάννης Δροσίου (Gas Gas) και Γιάννης Λεπεσιώτης (Sherco). Στην Senior Class Μάνης Αντώνης (Gas Gas), Παπαδημητρόπουλος Χαρίδημος (Gas Gas) και Διακουμάκης Ιάκωβος (Montesa) κατατάχτηκαν με αυτή την σειρά και τις 2 ημέρες.

Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν και στον μοναδικό συμμετέχοντα στην Junior κατηγορία Παύλο Λιλή (Gas Gas) που δίνει ελπίδα για το μέλλον! Να ευχαριστήσουμε το όμορφο χώρο του Αυτοκινητοδρομίου για την φιλοξενία, και όλους τους θεατές που μας τίμησαν με την παρουσία τους και είμαστε σίγουροι ότι το ευχαριστήθηκαν!

Φωτογραφικό αφιέρωμα: