Παρέλαση των MotoGP στην Ινδονησία

Παρέλαση των MotoGP στην Ινδονησία

Ξεκίνησε εντυπωσιακά στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας το 2ο Grand Prix της χρονιάς με μια παρέλαση 20 αναβατών και με τον πρόεδρο της χώρας να δίνει την εκκίνηση κυματίζοντας μια καρό σημαία. 

Το MotoGP υποδέχτηκε στην Ινδονησία την Τετάρτη ο Προέδρος της χώρας Joko Widodo, ενώ στο παλάτι Merdeka παραβρέθηκαν επίσης ο γενικός διευθυντής της Dorna Sports, Carmelo Ezpeleta μαζί με αρκετούς αναβάτες.

Παρέλαση των MotoGP στην Ινδονησία

Το MotoGP επιστρέφει στην Ινδονησία για πρώτη φορά από το 1997, οπότε όπως καταλαβαίνεται για τους ινδονήσιους η επιστροφή του είναι μια μεγάλη γιορτή! Η παρέλαση ξεκίνησε με τον πρόεδρο της χώρας και με 20 αναβάτες για μια διαδρομή περίπου 4 χιλιόμετρων με σημείο εκκίνησης το Παλάτι και τερματισμό το ξενοδοχείο Kempinski.

Την παρέλαση ακολούθησαν μέλη των τοπικών φαν κλαμπ Honda, Suzuki, Ducati και Yamaha και πλήθος κόσμου.

Ο Marc Marquez δήλωσε:

Πριν από πολλά χρόνια ήρθαμε εδώ στην Ινδονησία για εκδηλώσεις της Honda και είναι κάτι πολύ ωραίο, από την πρώτη μου χρονιά ένιωσα ότι ο κόσμος ακολουθεί πολύ τα MotoGP και είναι κάτι εκπληκτικό. Τους αξίζει ένα GP και θα έχουν GP! Θα αγωνιστούμε αυτό το Σαββατοκύριακο για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στην Ινδονησία, θα είναι ένα μεγάλο γεγονός για τη χώρα και για τα MotoGP”.