Πλήρως ανανεωμένο το Daytona Monster 125

Πλήρως ανανεωμένο το Daytona Monster 125

Daytona Monster 125, το μικρό “ΤΕΡΑΣ” είναι έτοιμο να τα βάλει με όλους και με όλα στη μάχη της καθημερινής αστικής μετακίνησης.

Το ολοκαίνουριο Daytona MONSTER 125 έρχεται πλήρως ανανεωμένο σχεδιαστικά. Εντυπωσιακό, οικονομικό, ευέλικτο, με άριστη γεωμετρία και οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Νέα φωτιστικά σώματα 

Ο νέος εμπρόσθιος προβολέας LED προσφέρει εξαιρετικό φωτισμό και ξεχωρίζει από τα αιχμηρής σχεδίασης DRL φώτα που εκτείνονται κάθετα στο φωτιστικό σώμα σαν αστραπές.
Το πίσω τμήμα του MONSTER ξεχωρίζει από τα υψηλής απόδοσης LED φώτα και από τις ενσωματωμένες χειρολαβές συνεπιβάτη με την αποσπώμενη σχάρα κράματος αλουμινίου.

Daytona Monster 125-1

Ευκρινής LCD Οθόνη

Το νέο MONSTER 125 διατηρεί τα πλούσια σε πληροφόρηση όργανα, με μεγάλο αναλογικό στροφόμετρο και LCD οθόνη που παρέχει πλήθος ευανάγνωστων πληροφοριών (Ένδειξη ταχύτητας | Ένδειξη Σχέσης Κιβωτίου| Στάθμη καυσίμου | Ολικό/μερικό χιλιομετρητή | Ρολόι).

Daytona Monster 125-2

Απολαυστικές επιδόσεις σε αστικές συνθήκες

Το MONSTER εξοπλίζεται με οικονομικό σε κατανάλωση μονοκύλινδρο κινητήρα 124κ.εκ. αερόψυκτο, 2βάλβιδο, με κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων, μέγιστη ιπποδύναμη τους 11 ίππους στις 9.000 στροφές και μέγιστη ροπή τα 9 Nm στις 7.500 στροφές. H τροφοδοσία του γίνεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό, η εκκίνηση με μίζα και μανιβέλα. Απολαυστικός στη λειτουργία του, προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση, μόλις 2,3 L/100km. Η χαμηλή αυτή κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμό με το δοχείο καυσίμου 18.8 λίτρων μπορεί να προσφέρει αυτονομία 750km+.

Η πρόσβαση στο έδαφος γίνεται εύκολα με το ύψος σέλας να βρίσκεται μόλις 78εκ. από το έδαφος. Το σχετικά κοντό μεταξόνιο 1.310mm, προσδίδει στο Monster 125 ευελιξία και άνεση στις μετακινήσεις εντός πόλης. Οι αναρτήσεις του Monster αποτελούνται από τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός, διαδρομής 120mm και διαμέτρου 32mm και διπλά ρυθμιζόμενα ως προς την προφόρτιση αμορτισέρ, με διαδρομή 64mm και διάμετρο 35mm πίσω. Οι αναρτήσεις σε συνδυασμό με τους τροχούς 17” προσφέρουν αίσθηση σιγουριάς στον αναβάτη ενώ αποσβένουν αποτελεσματικά τις ατέλειες του οδοστρώματος.

Το σύστημα πέδησης του Daytona Monster 125 αποτελείται από δύο δισκόφρενα, 210mm εμπρός με τριπίστονη δαγκάνα και 166mm πίσω. Παράλληλα το Monster φέρει σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS.

Το νέο MONSTER 125 ανήκει στην κατηγορία οχημάτων για την οποία δεν απαιτείται πλέον δίπλωμα μοτοσυκλέτας Α1 (125cc), εάν πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις.