Πλήρως Ανανεωμένο Το Yamaha Tracer 700

Πλήρως Ανανεωμένο Το Yamaha Tracer 700

Η Yamaha παρουσίασε το νέο Tracer 700 το οποίο δείχνει ότι θέλει να ξεφύγει από τον μεγάλο αδερφό Tracer 900 και νομίζουμε ότι το πέτυχε και με το παραπάνω!

Αλλαγμένο εμφανισιακά το νέο Yamaha Tracer 700 έρχεται με μια πιο επιθετική όψη χάρη στους διπλούς προβολείς LED που παραπέμπει στα superbikes R6 και R1 τονίζοντας ακόμα περισσότερο τον έντονο χαρακτήρα του.

Ο φημισμενος δικύλινδρος κινητήρας CP2 των 689 κ.εκ. είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς κινητήρες που έχει κατασκευάσει το εργοστάσιο. Αυτό που κάνει τον συγκεκριμένο κινητήρα τόσο επιτυχημένο είναι ο στρόφαλος των 270º που παρέχει ανομοιόμορφη ακολουθία ανάφλεξης, επιτρέποντας στον κινητήρα να παράγει ισχυρή γραμμική ροπή που ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές του αναβάτη.
Πλήρως Ανανεωμένο Το Yamaha Tracer 700
Καλύπτει τις προδιαγραφές Euro5 και ανεβάζει την κατηγορία sport touring σε άλλο επίπεδο! Σύμφωνα με την Yamaha κιόλας δεν έχει χάσει τίποτα σε απόδοση λόγω της νέας ειδικά σχεδιασμένης εξάτμισης και των αλλαγών στη ρύθμιση της τροφοδοσίας. Το νέο Tracer 700 έχει νέες ρυθμιζόμενες αναρτήσεις εμπρός και πίσω, ώστε ο κάθε αναβάτης να προσαρμόζει το στυλ οδήγησης του στις δικές του ανάγκες και επιθυμίες. Η ζελατίνα ρυθμίζεται μηχανικά σε ύψος και η εργονομία της θέσης οδήγησης είναι διαφορετική, με το νέο τιμόνι να έχει μεγαλύτερο πλάτος κατά 34mm και τη νέα μονοκόμματη σέλα να τοποθετεί τον συνεπιβάτη ελαφρώς ψηλότερα από τον αναβάτη.
Πλήρως Ανανεωμένο Το Yamaha Tracer 700
Η νέα Yamaha Tracer 700 σχεδιάστηκε για να ξεπερνά κάθε προσδοκία και μεις περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να το διαπιστώσουμε από κοντά. Το νέο Yamaha Tracer 700 θα είναι διαθέσιμο στους αντιπροσώπους της Yamaha από τον Φεβρουάριο του 2020.