Τολμηρά stunt σε δύο τροχούς με τον Aras Gibieza

Στην Θεσσαλονίκη

Ένας από τους καλύτερους stunt rider στο κόσμο, ο Aras Gibieza, με πολλούς τίτλους να το αποδείξει – έρχεται στο Red Bull by ALUMIL στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Γεμάτος θάρρος και επιμονή, o Arūnas ‘Aras’ Gibieža ανακάλυψε το κάλεσμά του στη ζωή από πολύ μικρή ηλικία. Συγκεκριμένα, όταν ήταν 10 ετών ο παππούς του, του αγόρασε το πρώτου του σκούτερ, ένα Suzuki RG50 και από τότε κατάλαβε πως αυτός είναι ο προορισμός του.

Aras Gibieza

Λίγες μέρες μόνο μετά την απόκτηση του πρώτου του διτρόχου, είχε ήδη να αρχίσει να οδηγεί στον πίσω τροχό, να κάνει σούζες και να εξοικειώνεται με την γεωμετρία της μοτοσικλέτας αποκτώντας την απόλυτη αίσθηση ισορροπίας πάνω σε μόλις δύο τροχούς. Αυτή η εμπειρία τον οδήγησε στο να γίνει αναβάτης κασκαντέρ. Στα 16 του αγόρασε την πρώτη του superbike μοτοσικλέτα, μια Yamaha R6, η οποία του πρόσφερε μεγαλύτερη ευελιξία και φυσικά περισσότερη αδρεναλίνη. Η συνέχεια γράφτηκε στους δεκάδες διαγωνισμούς στους οποίους συμμετείχε με τους δύο αγαπημένους του τροχούς.

Αργότερα, έχοντας ως στόχο να κατακτήσει τον συναρπαστικό κόσμο του stunt riding, αγόρασε και την δεύτερη μεγάλη μοτοσικλέτα του, ένα a Suzuki GSX600R. Σήμερα, με μια σειρά από διακρίσεις και τίτλους στη φαρέτρα του ο Aras είναι ένας από τους πλέον γνωστούς stunt riders που επιδεικνύει τις ικανότητές του σε διαγωνισμούς και εκθέσεις ανά τον κόσμο. Ορισμένοι μόνο από τους τίτλους που έχει κατακτήσει περιλαμβάνουν: την πρώτη θέση στο Vertical Trix European Stunt Competition το 2012 στο Peterborough του Ηνωμένου Βασιλείου, την πρώτη θέση στο SBF European Stunt Competition στο Λονδίνο το 2013, ενώ βρέθηκε στην κορυφή του Stunt Riding EuroCup το 2014 στην πατρίδα του, το Vilnius της Λιθουανίας.

Aras Gibieza

Γεννημένος στις 25 Οκτωβρίου του 1989 σήμερα είναι από τους πλέον γνωστούς κασκαντέρ διεθνώς και δεν σταματά να εντυπωσιάζει τα πλήθη. Στο φετινό Red Bull Show Run by ALUMIL που θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη στις 23/09 θα μας χαρίσει εντυπωσιακά κόλπα που σίγουρα θα μας κόψουν την ανάσα.