Το Isle of Man συνεχίζει να σκοτώνει!

Η έδρα του πιο επικίνδυνου motorsport event στον πλανήτη αδιαμφισβήτητα είναι το Isle of Man.

Με πάνω από 270 θανάτους στο βιογραφικό του μέχρι σήμερα, το TT συνεχίζει να «σκοτώνει».

Το πρώτο τραγικό συμβάν όπως σας είχαμε γράψει έγινε με τον 29χρονο Βρετανό Mark Purshlow από το Llanon της Ουαλίας που σκοτώθηκε στην στροφή  Ballagarey  κατά την διάρκεια των δοκιμών κατάταξης. Ο δεύτερος θάνατος στο φετινό Isle of Man TT 2022 ήρθε από ατύχημα στα Sidecars με τον 35χρονο Γάλλο Olivier Lavorel να σκοτώνεται ακαριαία ενώ ο οδηγός του, César Chanal, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Λίβερπουλ.

Το Isle of Man συνεχίζει να σκοτώνει!

Η τρίτη απώλεια του Isle of Man TT είναι ο 52χρονος Davy Morgan ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση στον τελευταίο γύρο του πρώτου αγώνα της κατηγορίας Supersport. Ο Morgan αποτελούσε μια πολύ γνώριμη φιγούρα στο paddock του ΤΤ, συμπληρώνοντας φέτος 20 χρόνια από την πρώτη του συμμετοχή ενώ η φετινή του μοιραία εκκίνηση ήταν η 80ή του στο ΤΤ.

Το Isle of Man συνεχίζει να σκοτώνει!

Ο αγώνας  Isle of Man, πραγματοποιείται από το 1907 και είναι ο πιο επικίνδυνος αγώνας μηχανών στον κόσμο. Παρά τους τόσους θανάτους κάθε φορά η οργάνωση δεν έχει σταματήσει την διοργάνωσή του και νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ το Isle of Man να σταματήσει να διοργανώνεται.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως νικητής δεν είναι όποιος κερδίσει, αλλά όλοι όσοι απλώς τερματίσουν!