Husqvarna 701 Rally Edition

Husqvarna 701 Rally Edition: Η Ολοκλήρωση

Το Paddock 512, επίσημος συνεργάτης της ελληνικής αντιπροσωπείας της Husqvarna για την Αττική, επέλεξε την Aurora Rally Equipment για να αναβαθμίσει το ήδη κορυφαίο 701 Enduro του 2020 και να διαθέσει στην ελληνική αγορά μια ολοκληρωμένη μονοκύλινδρη Travel Enduro, με εξοπλισμό εφάμιλλο ή και ανώτερο των περισσότερων Adventure Travel μοντέλων της αγοράς, όπως cornering ABS, traction control, up/down quick shifter, 2 map selection και βέβαια 74 μονοκύλινδρους ίππους!

Η 701 Rally Edition προετοιμάζεται στις εγκαταστάσεις του Paddock 512, Λ.Μεσογείων 512 και παραδίδεται στον πελάτη με τοποθετημένο το Rally lite kit της Aurora Rally Equipment.

Το κόστος της μοτοσυκλέτας με το κιτ τοποθετημένο είναι 12.980 €. Με την τιμή του 701 Enduro στα 11.490 € και του κιτ στα 2.100 €, το συνολικό όφελος για τον πελάτη ανέρχεται στα 610€. Επιπλέον, για όσους έχουν ήδη αγοράσει Husqvarna 701 Enduro (2016- 2020), υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης του kit στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο του Paddock 512, στην τιμή των 2.100 €. 

Το 701 Rally Lite kit περιλαμβάνει: 

– Βάση πύργου πλοήγησης, κατασκευασμένη από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου (Billet εξάρτημα κατασκευασμένο σε CNC), η οποία προσαρμόζεται στο πλαίσιο χωρίς καμία μετατροπή, ενώ συνοδεύεται από εφ’ όρου ζωής εγγύηση της Aurora Rally Equipment.

– Πύργο πλοήγησης κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι και πολυμερή υλικά. Εξελιγμένος σε αγώνες Rally και δοκιμασμένος σε μεγάλες διοργανώσεις όπως Rally Dakar, Africa ECO Race, Morocco Desert Challenge, Hellas Rally, Greece Rally. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία του στο Morocco Desert Challenge 2018 με αναβάτη τον Joakim Lundby και κέρδισε -επίσης στην κατηγορία του- το Albania Rally 2019 με οδηγό τον Roman Bale, αμφότεροι με Husqvarna 701.

– Χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Husqvarna (ζελατίνα, στήριξη προβολέων, προστατευτικό προβολέων) από τη νικήτρια μοτοσυκλέτα στο Rally Dakar, την Husqvarna/KTM 450 Rally.

– Άθραυστη Nylon ζελατίνα, από την Husqvarna 450 Rally, με αεροδυναμική που εξελίχθηκε για πολύωρη οδήγηση στο Rally Dakar.

– Δυνατά φώτα με χρήση Hella projector στη μεσαία σκάλα, στον οποίο μπορεί να τοποθετηθεί LED ή HID λάμπα χωρίς να τυφλώνει τα διερχόμενα οχήματα.

– LED προβολέας για τη μεγάλη σκάλα με απόδοση 2.400 lumens.

– Καλωδίωση προβολέων η οποία διατηρεί ανοιχτή τη μεσαία σκάλα όταν ο αναβάτης επιλέξει τη μεγάλη.

– RGB LED φως θέσεως, ρυθμιζόμενο σε επτά χρώματα.

– Βάση για το όργανο της μοτοσυκλέτας, τις ενδεικτικές λυχνίες και τον διακόπτη του ABS. Όλα τα παραπάνω τοποθετούνται σε ιδανική εργονομικά θέση.

– Βάση για δύο όργανα πλοήγησης ή για ένα GPS και ένα κινητό ή tablet. Χρήση αντικραδασμικών συνδέσμων και ελαστικών παρεμβυσμάτων, τα οποία διασφαλίζουν μακροζωία στις ηλεκτρονικές συσκευές.

– Πλαϊνά fairing από ABS πλαστικό, σχεδιασμένα από την Aurora σε συνεργασία με την Dosmoto Design, πλήρως εναρμονισμένα με την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.

– Αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας, με αντοχή στις γρατσουνιές.

– Αδιάβροχος φορτιστής USB δύο θέσεων, με ενσωματωμένο διακόπτη απενεργοποίησης.

– Δυνατότητα πολλών αναβαθμίσεων, για τα φώτα με Led, τον πύργο για χρήση rally και βέβαια σε 701 Xplorer με extra ρεζερβουάρ κτλ.