Ο Stefan Bradl αντί του Marc Marquez στο GP της Catalunya

Η Repsol Honda επιβεβαίωσε ότι ο οδηγός δοκιμών της HRC, Stefan Bradl, θα αντικαταστήσει τον Marc Marquez στο Grand Prix αυτού του Σαββατοκύριακου στη Catalunya.

Καθώς ο Marquez βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για μια τέταρτη χειρουργική επέμβαση στο δεξιό χέρι του, ο αντικαταστάτης του Stefan Bradl θα βρεθεί δίπλα στον Pol Espargaro στο γκαράζ της Repsol Honda Team.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Γερμανός θα αγωνιστεί το 2022, έχοντας πάρει μια 19η θέση στην Αργεντινή, ενώ δεν κατάφερε να τερματίσει στη Χερέθ.

Ο Stefan Bradl δηλωσε:

«Πρώτα θέλω να ευχηθώ στον Marc ό,τι καλύτερο για την επέμβαση και την ανάρρωση του. Είμαι εδώ για όλα όσα χρειάζονται στο HRC και η Repsol Honda Team μέχρι την επιστροφή του Marc. Όλοι έχουμε δει το επίπεδο στο MotoGP, επομένως γνωρίζουμε την πρόκληση που είναι μπροστά μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι δουλεύοντας με τη Honda και την ομάδα μπορούμε να πετύχουμε κάτι. Ας δούμε τι θα φέρει το Σαββατοκύριακο, θα είναι σημαντικό να μπούμε σε πολλούς γύρους και να προετοιμαστούμε καλά για το τεστ της Δευτέρας