Αυλαία Για Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross

Ο 6ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross πραγματοποιήθηκε στην επιβλητική πίστα της Σπερχειάδας και έριξε την αυλαία του φετινού Πρωταθλήματος προσφέροντας θέαμα, ενθουσιασμό, συγκίνηση, χαρά και μπλε αποχρώσεις σε όλους όσους παραβρέθηκαν.

Η Yamaha ήταν παρούσα καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων Motocross, φιλοξενώντας και προσφέροντας υποστήριξη σε όλους τους αθλητές ανεξαρτήτως χρώματος, προσπαθώντας να τονώσει από την πλευρά της το αίσθημα των αγώνων και την ευγενή άμιλλα του αθλητισμού.

Οι αναβάτες της φάνηκε να ανταποδίδουν με όλη τους την καρδιά χαρίζοντάς της 4 σημαντικά πρωταθλήματα, μαζί με πολλές καρό σημαίες και μετάλλια. Ο πρωτοπόρος της μεγάλης κατηγορίας (ΜΧ1) Γιάννης Τουρατζίδης (100) με την ασταμάτητη ΥΖ450F, παρέμεινε στην 1η θέση και κέρδισε το φετινό πρωτάθλημα. Ο Ανδρέας Ανδρέου (101) με την μοναδική YZ250, σταθερά δίπλα του κέρδισε την 3η θέση της ΜΧ1, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τη σιγουριά του πρωταθλητή στην κατηγορία του, ΜΧ300.

Την 4η θέση στην ΜΧ1 κέρδισε ο Δημήτρης Τουρατζίδης (200), πολύ κοντά στον πρωταθλητή αδελφό του και αυτός με την αγαπημένη του YZ450F. Ο πολλά υποσχόμενος Σωτήρης Φωτάκης (94) με την ασυναγώνιστη YZ125, παρά την ατυχία που του στέρησε το Πρωτάθλημα στον προηγούμενο αγώνα, οδήγησε εντυπωσιακά και στον τελευταίο αγώνα, κερδίζοντας τη 2η  θέση του Πρωταθλήματος στην κατηγορία του ΜΧ125 και την 6η στην ΜΧ2.

Ο Ιάκωβος Παπαδόπουλος (31) με την YZ125, βρέθηκε τελικά στην 5η θέση του Πρωταθλήματος, οδηγώντας με ιδιαίτερη σταθερότητα και τεχνική. Οι «μικρές» κατηγορίες ΜΧ85 & ΜΧ65 χάρισαν αξέχαστες στιγμές σε όλους τους θεατές και παρευρισκόμενους.  Το πάθος, η αφοσίωση και ο σεβασμός προς τους συναθλητές και φίλους τους, γέμισαν το χώρο με την ελπίδα ότι η συνέχεια θα είναι όλο και καλύτερη.

Οι γυναίκες είναι εδώ και το απέδειξαν οδηγώντας Yamaha! Στην κατηγορία MX Women, Πρωταθλήτρια η Ιωάννα Λάμπρου (7) με την αδελφή της Αμαλία Λάμπρου (17) να ακολουθεί στη 2η θέση! Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις γυναίκες αθλήτριες για την έξυπνη οδήγηση και τη δύναμη που επέδειξαν ακολουθώντας όλο το Πρωτάθλημα!

Στην ΜΧ85 οι Λευτέρης Παπαδάκης (177),  Χρήστος Ταμβάκος (66) και Σόλων Τριανταφυλλοπουλος (241) με τις ΥΖ85 βρέθηκαν στην 3η, 4η και 5η θέση του Πρωταθλήματος αντίστοιχα, απέδειξαν ότι το μέλλον είναι εδώ και επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Μεγάλες συγκινήσεις προσέφερε η εικόνα των νεαρών αναβατών της ΜΧ65, οι οποίοι υπέδειξαν το σθένος και τη συμπεριφορά που αρμόζει σε έναν ενήλικα αθλητή. Βαμμένο ΜΠΛΕ το βάθρο του Πρωταθλήματος αφού δίπλα στον Πρωταθλητή Τσαλίκη Γιώργο (25) στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα στάθηκαν οι Κουκαλιώτης Γιώργος (125) και Φωτόπουλος Δημήτρης (911), με τις ΥΖ65 τους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν προσφέροντας σώμα, ψυχή και αγάπη στο άθλημα, αλλά και στους γονείς τους που παραμένουν κοντά τους από τα πρώτα βήματα μέχρι το τέλος και τους στηρίζουν με οποιοδήποτε κόστος!

Ήρθε η ώρα για ανάπαυση, αξιολόγηση της χρονιάς που πέρασε και σχεδιασμό της νέας χρονιάς με περισσότερο πάθος και αγάπη για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τη νέα γενιά!