Royal Enfield Himalayan-Άμεσα διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά

Royal Enfield Himalayan-Άμεσα διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά

Η νέα Royal Enfield Himalayan με TRIPPER NAVIGATION, λειτουργικές αναβαθμίσεις, απενεργοποιούμενο ABS και 3 νέους χρωματικούς συνδυασμούς.

Μια ξεχωριστή πρόταση ανάμεσα στα μικρά on/off μοντέλα της αγοράς ειναι και αυτη της  Himalayan. Ειναι η πρώτη μεγάλη ανανέωση της Himalayan από την παρουσίασή της το 2016 με νέες προσθήκες που αναβαθμίζουν τον εξοπλισμό του μοντέλου και βέβαια εναρμονισμένη πλεον στις προδιαγραφές euro 5 κινητήρων.

H Royal Enfield, ο παγκόσμιος ηγέτης στις μοτοσικλέτες μεσαίου μεγέθους (250cc-750cc), ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης στην ελληνική αγορά της νέας Euro 5 Himalayan, σε τρία νέα ξεχωριστά χρώματα εμπνευσμένα από το έδαφος, μαζί με μια σειρά πρόσθετων αναβαθμίσεων μοντέλου. Η ευέλικτη μοτοσικλέτα περιπέτειας-περιήγησης  είναι τώρα διαθέσιμη σε νέο Granite Black (συνδυασμός ματ και γυαλιστερού μαύρου), Mirage SilverPine Green, καθώς και στους ήδη υπάρχοντες Rock Red, Lake Blue και Gravel Grey.

Royal Enfield Himalayan-Άμεσα διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά

Το νέο Euro 5 Himalayan διαθέτει το Royal Enfield Tripper, τη συσκευή πλοήγησης στροφή-προς-στροφή της μάρκας για οδηγίες σε πραγματικό χρόνο, κατασκευασμένη με την πλατφόρμα Google Maps, που συνδυάζεται με την εφαρμογή Royal Enfield στο smartphone του οδηγού. Το μοντέλο Euro 5 διαθέτει επίσης απενεργοποιούμενο ABS για το πίσω φρένο, παρέχοντας στον οδηγό πρόσθετες επιλογές απόδοσης ανάλογα με τις δικές τους απαιτήσεις και προτιμήσεις. Η απενεργοποίηση του ABS επιτρέπει στον πίσω τροχό να μπλοκάρει και να ολισθαίνει κατ’ επιλογή , κάνοντας την οδήγηση εκτός δρόμου και σε μονοπάτια ακόμα πιο συναρπαστική για τους λάτρεις αυτού του είδους οδήγησης. Με μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια των αναβατών, η νέα Euro 5 Himalayan είναι επιπλέον εξοπλισμένη με αυτόματο διακόπτη ενεργοποίησης των alarm ώστε να προειδοποιεί τους υπόλοιπους οδηγούς των κοντινών οχημάτων σε περίπτωση κινδύνου. Όλες οι Himalayan Euro 5 καλύπτονται με εγγύηση και οδική βοήθεια για 3 χρόνια.

Royal Enfield Himalayan-Άμεσα διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά

Το μοντέλο Euro 5 διαθέτει βελτιωμένο αφρώδες υλικό στα καθίσματα, επιτρέποντας στους αναβάτες να απολαμβάνουν περισσότερη άνεση και πιο ξεκούραστα ταξίδια.  Ο επανασχεδιασμένος ανεμοθώρακας έχει βελτιώσει την ροή του αέρα, κάνοντας την οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες πιο ήσυχη και τις μεγάλες διαδρομές λιγότερο κουραστικές. Η πίσω σχάρα έχει τώρα  μια επιπλέον πλάκα για να εξασφαλίσει ακόμα ασφαλέστερη στερέωση και μεταφορά οποιωνδήποτε αποσκευών. Επιπλέον, η βάση της πίσω σχάρας έχει τοποθετηθεί χαμηλότερα σε ύψος, διευκολύνοντας την φόρτωση. Τα νέα εργονομικά προσαρμοσμένα κάγκελα προστασίας αφήνουν περισσότερο χώρο διαθέσιμο για τα πόδια του αναβάτη, βελτιώνοντας έτσι τη άνεση της θέσης οδήγησης.

Royal Enfield Himalayan-Άμεσα διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά

Όταν παρουσιάστηκε η Himalayan δημιούργησε μιας ξεχωριστή υποκατηγορία, κάτω από τις συνηθισμένες touring μοτοσυκλέτες. Έκτοτε αποδείχθηκε πολύ επιτυχημένη και δημοφιλής καθώς έχει μια αυξανόμενη κοινότητα αναβατών περιπέτειας σε όλο τον κόσμο. Κατασκευασμένη με συγκεκριμένους στόχους και εξαιρετικά πρακτική, η Himalayan έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό σε όσους αναζητούν μια προσιτή μοτοσυκλέτα μεσαίου μεγέθους με μεγάλες δυνατότητες κίνησης σε κάθε έδαφος.

Η Himalayan είναι μια απλή, ικανή μοτοσυκλέτα που μπορεί να πάει παντού, εμπνευσμένη από την πολύχρονη εμπειρία της Royal Enfield,  καθώς μοντέλα της εταιρείας διασχίζουν τα Ιμαλάια για πάνω από 50 χρόνια. Λόγω της ευελιξίας της, της απλότητας και της εστίασης στην απόλαυση της οδήγησης, η Himalayan έχει γίνει αντικείμενο λατρείας από τους κατόχους της  και τους παγκόσμιους ειδικούς μοτοσικλετών. Η Himalayan σήμερα αναγνωρίζεται ως ένας πραγματικά ικανός περιηγητής περιπέτειας, έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα κορυφαίων παγκόσμιων περιοδικών αυτοκινήτων και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων μοτοσυκλετών Royal Enfield που πωλούνται σε όλες τις παγκόσμιες αγορές.

Οι Τιμές της νέας Himalayan Euro 5 Himalayan είναι οι ακόλουθες: 

Μονόχρωμη 5,390 (Granite Black & Gravel Grey)
Δίχρωμη  5,490 (Pine Green, Mirage Silver,  Rock Red & Lake Blue)

Δείτε τον ανανεωμένο τιμοκατάλογο της Royal Enfield εδώ.