Το Yamaha MT Tour στην Ελλάδα!

Το Yamaha MT Tour στην Ελλάδα!

Ετοιμαστείτε να ζήσετε πραγματικές στιγμές αδρεναλίνης.

Στην Ελλάδα η πρώτη στάση του ευρωπαϊκού Yamaha MT Tour από τις 12 έως τις 20 Απριλίου!

Η Yamaha Μοτοδυναμική, σε συνεργασία με την Yamaha Motor Europe, διοργανώνουν  τη μοναδική εκδήλωση, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να ανακαλύψει την σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας, οδηγώντας τα μοντέλα της σειράς ΜΤ σε τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, την Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την Πάτρα. 

Το ΜΤ Tour ταξιδεύει σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης προφέροντας στους λάτρεις της μοτοσυκλέτας στιγμές πραγματικής αδρεναλίνης. Φέτος, η Ελλάδα έχει την τιμή να είναι η πρώτη ευρωπαϊκή στάση αυτού του πολυαναμενόμενου event. Η εντυπωσιακή νταλίκα θα φέρει το σύνολο της γκάμας της σειράς Yamaha MT.

Το Yamaha ΜΤ Tour θα επισκεφτεί την:

  • Θεσσαλονίκη, το διάστημα 12-13 Απριλίου, στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ, στον Κύβο της ΔΕΘ.
  • Αθήνα το διάστημα 15-17 Απριλίου, στον προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ, στη γωνία Σ. Λούη και Λ. Κύμης.
  • Πάτρα το διάστημα 19-20 Απριλίου, στον προαύλιο χώρο του καταστήματος του επίσημου αντιπροσώπου της Yamaha, Δ. Σαρέλλα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι η προεγγραφή στην ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα, που επιτρέπει την επιλογή της μοτοσυκλέτας, της ημέρας και της ώρας που σας εξυπηρετεί. Προεγγραφείτε έγκαιρα για να προλάβετε τις περιορισμένες θέσεις και να είστε από τους πρώτους που θα δοκιμάσουν τις νέες Yamaha MT στην Ελλάδα! 

Κλείστε το δικό σας test ride και ανακαλύψτε την σειρά ΜΤ της Yamaha!

Οι αναβάτες θα πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με προσωπικό κράνος, γάντια μοτοσυκλέτας, μπουφάν μοτοσυκλέτας, μποτάκια και μακρύ παντελόνι. Επίσης, απαραίτητη προϋπόθεση για την οδήγηση των Yamaha MT-09 και Yamaha MT-10 είναι η κατοχή διπλώματος οδήγησης κατηγορίας Α, για περισσότερα από 3 χρόνια.