Ανάκληση μοτοσικλετών HUSQVARNA και GASGAS

Ανάκληση μοτοσικλετών HUSQVARNA και GASGAS

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία KMotors South East Europe SA,Επίσημη Αντιπροσωπεία μοτοσικλετών GASGAS στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών GASGAS μοντέλα EC MY 2021 & 2022.

Η ανάκληση αφορά σε 21 μοτοσικλέτες, έτους παραγωγής 2021. Εξ αιτίας ανωμαλιών στην διαδικασία συναρμολόγησης είναι πιθανό να υπάρχουν οχήματα στα οποία η συρμάτινη ασφάλεια που ασφαλίζει τον πείρο που συγκρατεί τα τακάκια του μπροστινού φρένου, να έχει τοποθετηθεί με λάθος τρόπο. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα η ασφάλεια και ακολούθως ο πείρος να χαθούν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, email και τηλεφωνικά ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων μοτοσικλετών GASGAS σε όλη την Ελλάδα – κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να ελεγχθεί ως προς την ορθή της τοποθέτηση η ασφάλεια του πείρου των τακακιών της μπροστινής δαγκάνας φρένου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Επίσης η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία K-Motors South East Europe SA,Επίσημη Αντιπροσωπεία μοτοσικλετών Husqvarna στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών Husqvarna μοντέλα FE, TE – MY 2022.

Η ανάκληση αφορά σε 20 μοτοσικλέτες, έτους παραγωγής 2021. Εξ αιτίας ανωμαλιών στην διαδικασία συναρμολόγησης είναι πιθανό να υπάρχουν οχήματα στα οποία η συρμάτινη ασφάλεια που ασφαλίζει τον πείρο που συγκρατεί τα τακάκια του μπροστινού φρένου να έχει τοποθετηθεί με λάθος τρόπο. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα η ασφάλεια και ακολούθως ο πείρος να χαθούν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, email και τηλεφωνικά ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων μοτοσικλετών Husqvarna σε όλη την Ελλάδα – κατόπιν ραντεβού, προκειμένου να ελεγχθεί ως προς την ορθή της τοποθέτηση η ασφάλεια του πείρου των τακακιών της μπροστινής δαγκάνας φρένου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας K-Motors South East Europe SA στο τηλέφωνο 210 55 40 640 ή στο email: info@ktm.gr.