Ανάκληση Aprilia: RS 660 και Tuono 660

Για αλλαγή κινητήρα

Η Aprilia έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ανάκλησης σε 700 μοτοσυκλέτες που έχουν τον νέο δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα 660.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το εργοστάσιο του Noale, περίπου 700 μοτοσυκλέτες RS 660 και Tuono 660 που έχουν ήδη παραδοθεί στους πελάτες τους θα πρέπει να περάσουν από ένα επίσημο συνεργείο για να κάνουν μια πλήρη αλλαγή κινητήρα και όχι απλά μια αντικατάσταση των ελαττωματικών εξαρτημάτων.

Ο λόγος είναι ότι ένας από τους προμηθευτές μπιελών του εργοστασίου παρέδωσε μια ελλαττωματική παρτίδα στη γραμμή παραγωγής που δεν έχει τα χαρακτηριστικά αντοχής που απαιτούνται. Η Aprilia αποφάσισε να αντικαταστήσει ολόκληρο τον κινητήρα στις συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες αλλα και να επεκτείνει τη χρονική διάρκεια της εργοστασιακής τους εγγύησης.

Οι ιδιοκτήτες των Tuono 660 και RS 660 μπορούν να επισκεφτούν το επίσημο site της Aprilia και με τον αριθμό πλαισίου να ελέγξουν αν η δική τους μοτοσυκλέτα είναι μία από τις 700 που περιλαμβάνονται στην ανάκληση.

Ανάκληση Aprilia: RS 660 και Tuono 660

Η Aprilia έχει ήδη επιδιορθώσει αυτό το πρόβλημα σε όλες τις μοτοσυκλέτες που έχουν κατασκευαστεί και δεν έχουν παραδοθεί στους πελάτες τους , οπότε όλες οι RS και Tuono 660 που θα πωλούνται από τις αντιπροσωπείες τους από τώρα και στο εξής δεν έχουν αυτό το πρόβλημα.