Ενδοεπικοινωνία Sena SPIDER RT1

SENA SPIDER RT1, μία μονάδα χαμηλού προφίλ με έλεγχο τριών κουμπιών από τη Sena. Η SPIDER RT1 και η SPIDER ST1 με το jog dial είναι τα πρώτα ακουστικά επικοινωνίας μοτοσυκλέτας της Sena που λειτουργούν αποκλειστικά στην πρωτοποριακή πλατφόρμα ενδοεπικοινωνίας Mesh, σε εντυπωσιακή τιμή.

Η premium τεχνολογία Mesh της Sena, όπως πρωτοεμφανίστηκε στις κορυφαίες σειρές 50S και 50R, απλοποιεί την επικοινωνία των οδηγών για μεγάλες και μικρές ομάδες και προσφέρει την ίδια ισχυρή αξιοπιστία για όλους τους χρήστες SPIDER RT1.

SENA MESH
Η SPIDER RT1 διαθέτει δύο διαφορετικές λειτουργίες Sena Mesh Intercom™: Group Mesh Intercom και Multi-Channel Open Mesh Intercom. Όταν χρησιμοποιούν το Group Mesh, οι χρήστες δημιουργούν μια ιδιωτική ομάδα που υποστηρίζει έως και 24 αναβάτες σε εμβέλεια έως και 5 μίλια / 8 km (ελάχ. 6 αναβάτες και 1 mi / 1,6 km). Οι χρήστες προσκαλούνται στο Group Mesh, για λόγους ασφαλείας
Το Multi-Channel Open Mesh υποστηρίζει επίσης έναν σχεδόν απεριόριστο αριθμό χρηστών σε μια εμβέλεια έως 5 μίλια / 8 χλμ. Το Open Mesh διαθέτει επίσης επιλογές πολλαπλών καναλιών, που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν μεταξύ εννέα διαφορετικών καναλιών.
Η SPIDER RT1 διαθέτει γρήγορη φόρτιση σε μόλις 1,5 ώρα, η οποία θα προσφέρει 11,5 ώρες χρόνο ομιλίας. Είναι συμβατη με όλες τις συσκευές Sena Mesh, συμπεριλαμβανομένων των SPIDER ST1, 50S, 50R, 30K, Momentum EVO και οποιασδήποτε συσκευής Sena Bluetooth που είναι συνδεδεμένη στον προσαρμογέα +Mesh.

Ενδοεπικοινωνία Sena SPIDER RT1

HD SPEAKERS
Τα Premium HD ηχεία που διαθέτει, παρέχουν εντυπωσιακή απόδοση ήχου καθώς και άνεση. Σχεδιάστηκαν με χαμηλό προφίλ για να μειώνουν τις πιθανές φθορές και για να τοποθετούνται εύκολα στις υπάρχουσες θέσεις ακουστικών του κράνους. Τα ηχεία HD προσφέρουν καθαρή ποιότητα ήχου επικοινωνίας και βελτιωμένη εμπειρία ακρόασης μουσικής.

PAIRING SMARTPHONE & AUDIO MULTITASKING™
Το Bluetooth 5.1 σάς επιτρέπει να αντιστοιχίσετε το smartphone σας με την SPIDER RT1 για να μεταδώσετε μουσική, να ακούσετε οδηγίες από το GPS και να πραγματοποιήσετε μια κλήση. Είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία Sena’s Audio Multitasking™, που σας επιτρέπει να συνομιλείτε μέσω Mesh Intercom™ ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του smartphone σας όπως μουσική και GPS.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΑΣ SPIDER RT1
Η νέα εφαρμογή Sena Motorcycles δίνει στους χρήστες έναν τρόπο να διαμορφώσουν τις ρυθμίσεις της συσκευής SPIDER RT1. Κατεβάστε την εφαρμογή για να προσαρμόσετε διαφορετικές ρυθμίσεις και λειτουργίες στη SPIDER RT1, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης ρυθμίσεων καναλιού για το Open Mesh από απόσταση ή της δημιουργίας μιας ιδιωτικής ομάδας για το Group Mesh.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
– Μονάδα οδηγού ηχείου: 40 mm – 7.2 mm
– Κύρια μονάδα: 97 mm x 48 mm x 27mm (3.8 in x 1.8 in x 1.0 in)
– Σύρμα μεταξύ ηχείων: μήκος 555 mm
– Μικρόφωνο βραχίονα: 150 mm
– Βάρος: κύρια μονάδα – 65 g (2.29 oz)
– Θερμοκρασία λειτουργίας: -10°C – 55°C (14°F – 131°F)

INTERCOM
Απόσταση εργασίας:
– Mesh Intercom: : έως 2 km (1,2 μίλια) * σε ανοιχτό έδαφος
* Μπορεί να εκτείνεται έως και 8 χλμ. (5 μίλια) μεταξύ τουλάχιστον 6 αναβατών
Υποστηρίζει έως::
– Open Mesh Intercom: σχεδόν απεριόριστο
– Group Mesh Intercom: 24 αναβάτες
Υποστηρίζει κανάλια:
– Ενδοεπικοινωνία Mesh: 9 κανάλια

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΣΩΝ
– Τεχνολογία Mesh Intercom

ΗΧΟΣ
– Ακύρωση θορύβου: Advanced Noise Control ™
– Codec: Ενσωματωμένο SBC Codec

BLUETOOTH
– Bluetooth 5.1
– Προφίλ ακουστικών (HSP)
– Προφίλ hands-free (HFP)
– Προηγμένο προφίλ διανομής ήχου (A2DP)
– Προφίλ τηλεχειριστηρίου ήχου βίντεο (AVRCP)

ΜΠΑΤΑΡΙΑ
Χρόνος ομιλίας:
– Ενδοεπικοινωνίας : 11,5 ώρες
– Χρόνος φόρτισης: 1,5 ώρες
– Τύπος: Μπαταρία πολυμερών λιθίου

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
– CE, FCC, IC

ΕΓΓΥΗΣΗ
– 2 Χρόνια

Δείτε το στο Moto Market πατώντας εδώ.