BMW Motorrad Days

Οι BMW Motorrad Days επέστρεψαν στο Βερολίνο

Η 20η έκδοση του BMW Motorrad Days επέστρεψε μετα από απουσία δυο χρόνων λόγω πανδημίας με μια ειδοποιό διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η μεγάλη γιορτή των Βαυαρών μεταφέρθηκε από το Garmisch-Partenkirchen του Μονάχου στο Βερολίνο, αυξάνοντας έτσι την ευκολία πρόσβασης στην εκδήλωση αυτήν αλλά και την ευκολία πρόσβασης των επισκεπτών στο εργοστάσιο της BMW.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 2 και 3 Ιουλίου 2022 εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στην μεγάλη ετήσια συνάντηση των Βαυαρών. Οι 17.000 φαν της εταιρείας προσήλθαν από όλο τον κόσμο και συγκεκριμένα από 40 χώρες για να ζήσουν έναν ιδιαίτερο συνδυασμό ζωντανής μουσικής και κουλτούρας μοτοσυκλέτας.

BMW Motorrad Days

Το πρόγραμμα του event περιλάμβανε stunt, trial και FMX επιδείξεις, τον γύρο το θανάτου Motodrom, custom μοτοσυκλέτες, τη γκάμα της BMW Motorrad για το 2022 για test-ride σε Βερολίνο και Βρανδεμβούργο, off-road εκπαίδευση, παρουσία της εργοστασιακής ομάδας της BMW Motorrad στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WorldSBK αλλά και της ομάδας του Endurance, tour στο εργοστάσιο της BMW Motorrad και ειδικά event για τους μικρούς φίλους της μάρκας.

BMW Motorrad Days

Ο επικεφαλής της BMW Motorrad, Markus Schramm, δήλωσε:

«Πιστεύουμε ότι το Βερολίνο είναι το τέλειο μέρος για το BMW Motorrad Days. Ως διεθνής πόλη που προσφέρει μια πλούσια πολιτιστική εμπειρία, ένα ευρύ φάσμα εκδρομών στη γύρω περιοχή και έναν μοναδικό τρόπο ζωής, η πρωτεύουσα της Γερμανίας έχει ό,τι χρειάζεται για να κάνει τις Ημέρες BMW Motorrad διαφοροποιημένες και ελκυστικές. Η καρδιά της διεθνούς παραγωγής μοτοσυκλετών BMW χτυπά στο Βερολίνο εδώ και 53 χρόνια στο εργοστάσιο του Βερολίνου. Και σχεδόν κάθε μοτοσυκλέτα BMW έχει αέρα Βερολίνου στα ελαστικά της». 

BMW Motorrad Days