Εντυπωσιακή παρουσία της Ducati σε Λονδίνο και Παρίσι

Εντυπωσιακή παρουσία της Ducati σε Λονδίνο και Παρίσι με ένα εντυπωσιακό νέο κατάστημα στο κέντρο του Λονδίνου, το δεύτερο για τη μάρκα στην αγγλική πρωτεύουσα.

Η ενέργεια αυτή υπογραμμίζει τη στρατηγική σημασία της βρετανικής αγοράς για τη Ducati, στην οποία η μάρκα από το Borgo Panigale παρουσίασε αύξηση πωλήσεων 30% το 2021.

Η Ducati London βρίσκεται σε ένα πολύ κεντρικό σημείο του Λονδίνου, στη στοά του σιδηροδρομικού σταθμού του Vauxhall. Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση που διασφαλίζει εντυπωσιακή παρουσία για τη μάρκα σε μια τόσο εμβληματική πόλη όπως το Λονδίνο, στο πλαίσιο της στρατηγικής της μάρκας για παγκόσμια επέκταση του δικτύου πωλήσεων. Μέσα στο 2021 εγκαινιάστηκαν 84 νέες αντιπροσωπείες Ducati σε όλο τον κόσμο.

Εντυπωσιακή παρουσία της Ducati σε Λονδίνο και Παρίσι

Το αποτέλεσμα είναι μια έκθεση σχεδιασμένη να παρέχει την κορυφαία εμπειρία Ducati σε ένα premium αλλά και φιλόξενο περιβάλλον. Μέσα στις εγκαταστάσεις, οι φίλοι της μοτοσυκλέτας μπορούν να βρουν την τελευταία γκάμα των μοντέλων Ducati και Ducati Scrambler, καθώς και τμήματα ειδών ένδυσης αναβάτη και αξεσουάρ. Επιπλέον, ένα υπερσύγχρονο Service στο πίσω μέρος των εγκαταστάσεων, με μια ομάδα εργοστασιακά εκπαιδευμένων τεχνικών να προσφέρουν υπηρεσίες για συντήρηση, επισκευές και τοποθέτηση αξεσουάρ.

Εντυπωσιακή παρουσία της Ducati σε Λονδίνο και Παρίσι

Τα εγκαίνια της Ducati London έγιναν λίγες μόνο μέρες μετά την ολοκλήρωση λειτουργίας της La Galerie by Ducati, μίας περιορισμένου χρόνου έκθεσης στην καρδιά του Παρισιού αφιερωμένη στη Multistrada V4. Για ένα περίπου μήνα, το πρώτο pop-up store της Ducati φιλοξένησε όλες τις εκδόσεις της δημοφιλούς μοτοσυκλέτας στο ιστορικό κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, προσφέροντας στους Ducatisti αλλά και όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας μια νέα και εντυπωσιακή εμπειρία στον κόσμο των ταξιδιών και της περιπέτειας.

Εκτός από τις διάφορες εκδόσεις Multistrada V4 που εκτέθηκαν, το συγκεκριμένο pop-up store έδωσε σε όλους τους λάτρεις των ταξιδιών με Multistrada V4, κατόχους, αρχάριους ή πιο έμπειρους, δημοσιογράφους καθώς και πρέσβεις της μάρκας, την ευκαιρία να μοιραστούν τις προσωπικές ταξιδιωτικές τους ιστορίες.