Η ιστορία ενός «μπλε αθλητή»…

Επίσημη παρουσίαση των υποστηριζόμενων Off-road αθλητών.

Δείτε πως ένας νεαρός αναβάτης μεγαλώνει, εξελίσσεται, αναπτύσσεται και υποστηρίζεται ώστε να κατακτήσει την κορυφή!

Για ακόμη μια χρονιά η Yamaha, παρουσιάζει τους υποστηριζόμενους αθλητές της, μέσα από ένα «ονειρικό» video, που μοιράζεται με το κοινό τον τρόπο με τον οποίο ένας αθλητής «μεγαλώνει» και αναπτύσσεται και υποστηρίζεται εντός της Racing οικογένειάς της.

Το «όνειρο»…ξεκινάει με τον Αχιλλέα που εισέρχεται στον μαγικό κόσμο των 2 τροχών με ένα PW50 που του δώρισε ο πατέρας του, το οποίο είναι το έναυσμα ώστε να αρχίσει να ονειρεύεται την πορεία του στις χωμάτινες πίστες…στη συνέχεια παρουσιάζονται οι αθλητές όλων των κατηγοριών, φτάνοντας μέχρι τους πρωταθλητές των μεγάλων κατηγοριών που έχουν κατακτήσει την κορυφή του βάθρου με μοτοσυκλέτες όπως η YZ450F.

Στο τέλος ο μικρός Αχιλλέας ξυπνάει, συνειδητοποιεί ότι έβλεπε ένα «όνειρο», και εμπνευσμένος από αυτό λέει «Το όνειρο τώρα ξεκινάει!», βάζει μπροστά το PW50 και ξεκινάει ώστε να κάνει το όνειρο που μόλις είδε…πραγματικότητα.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο και γνωρίστε τους μοναδικούς μας αθλητές, τις διακρίσεις τους αλλά και τις κατηγορίες στις οποίες μας εκπροσωπούν σε Ελλάδα και εξωτερικό το 2022!
Ευχόμαστε και στους αθλητές μας Καλή Επιτυχία και Πολλές Διακρίσεις…..πάντα με Πειθαρχία, Σεβασμό, Προσήλωση!