Η YAMAHA στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Η YAMAHA στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Η Yamaha, του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, θα συμμετάσχει για ακόμη μια χρονιά στην μεγαλύτερη γιορτή των 2 τροχών, την Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024, παρουσιάζοντας στους λάτρεις των δύο τροχών όλα τα δημοφιλή και τα νέα της μοντέλα!

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως  τις 14 Απριλίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο – Metropolitan Expo.  

Φυσικά, από αυτή τη γιορτή της μοτοσυκλέτας, δεν θα μπορούσε να λείπει η  Yamaha, που φέτος κλείνει τα 55 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα!  

Η Yamaha θα παρουσιάσει περισσότερα από 50 μοντέλα της γκάμας της, μεταξύ των  οποίων και κάποια που θα γνωρίσει για πρώτη φορά το Ελληνικό κοινό.  

Μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστούν οι νέες Hyper Naked μοτοσυκλέτες MT-09 και  MT-09 SP, η ολοκαίνουργια ρετρό σχεδιασμού XSR900 GP, οι νέες Adventure μοτοσυκλέτες Ténéré 700 Extreme και Ténéré 700 Explore, η αγωνιστική έκδοση Ténéré 700 World Raid GYTR, και η εμβληματική R1M.  

Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά σχεδόν όλη την  γκάμα των scooter Yamaha, όπως τα ανανεωμένα TMAX, XMAX, NMAX, καθώς και  το νέο RayZR.  

Η YAMAHA στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Οι λάτρεις της ηλεκτροκίνησης, θα δουν από κοντά το NEO’s Dual Battery, και τα  ηλεκτρικά υποβοηθούμενα ποδήλατα Yamaha MORO 07, Wabash RT, CrossCore RC,  Booster και Booster Easy.  

Τέλος, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να  οδηγήσουν πολλά από τα μοντέλα της γκάμας της Yamaha, αποκομίζοντας την  πραγματική αίσθηση οδήγησης μιας Yamaha

Επισκεφθείτε το περίπτερο της Yamaha και μάθετε για τις μοναδικές προσφορές σε αγαπημένα σας μοντέλα! 

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/news/yamaha ekthesi-motosikletas-2024/