YAMAHA XMAX 300 & XMAX 300 TECH MAX

YAMAHA XMAX 300 & XMAX 300 TECH MAX

Tα Yamaha XMAX 300 & XMAX 300 Tech MAX είναι αδιαμφισβήτητα τα πιο εμβληματικά sport scooters της κατηγορίας.

Η δυναμική σειρά MAX της Yamaha είναι η πιο επιτυχημένη σειρά στον κόσμο των  Sport Scooter. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην αγορά το 2006, ήταν  εμφανές ότι το XMAX 300 σχεδιάστηκε θέλοντας να επιτύχει τον απόλυτο  συνδυασμό κομψότητας, όμορφης εμφάνισης, εξαιρετικής απόδοσης και  λειτουργικότητας υψηλού επιπέδου. Και τα κατάφερε. Είτε στην έκδοση XMAX 300  είτε στην έκδοση XMAX 300 Tech MAX, το XMAX 300 κάνει τα βλέμματα όλων να  γυρίζουν.  

Εκτός όμως από την εμφάνιση, τα ΧΜΑΧ 300 & XMAX 300 Tech MAX αποτελούν την κορυφαία επιλογή λόγω της συνολικής κορυφαίας οδηγικής εμπειρίας που  προφέρουν: ασυναγώνιστη άνεση, στιβαρή αίσθηση οδήγησης, ασφάλεια και  αξιοπιστία. Ο πλέον διάσημος κινητήρας Blue Core 300 κ.εκ. αποδίδει 27,5 ίππους  και είναι αποδεδειγμένα από τους πιο αξιόπιστους και αποδοτικούς κινητήρες της  κατηγορίας. Επιπλέον, οι μοναδικές επιλογές χρωμάτων, συνδεσιμότητας,  σχεδιαστικών επιλογών και πρόσθετών Γνήσιων Αξεσουάρ Yamaha, δίνουν ένα  ευρύ πεδίο προσωποποίησης του δικού σας sport scooter.  

Όλα τα μοντέλα της Yamaha έχουν ένα χαρακτηριστικό που τα ξεχωρίζει: η  τεχνογνωσία, η ασφάλεια και η τεχνογνωσία που εκπροσωπεί ο Όμιλος  ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, με 55 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική Αγορά. 

Τέλος, η υψηλή ποιότητα και αντοχή και η υψηλή μεταπωλητική αξία είναι τα  πλεονεκτήματα των μοντέλων Yamaha που στηρίζουν την επιλογή σας! 

Αναλυτικότερα:  

XMAX 300 – το αυθεντικό DNA της σειράς MAX 

H κορυφαία επιλογή στην κατηγορία Sport Scooter για την Ευρώπη. Με την ίδια  δυναμική νέα εξωτερική εμφάνιση, νέα οθόνη LCD 4,3 ιντσών με συνδεσιμότητα  smartphone, ριζοσπαστικούς προβολείς και το εμπρός φως LED σε σχήμα X, καθώς  και με διάφορες αναβαθμίσεις στην εξωτερική εμφάνιση. Νέο σχήμα της σέλας και  η βελτιωμένη αίσθηση στο φρενάρισμα καθιστούν το XMAX 300 το ιδανικό όχημα  για αναβάτες που αναζητούν ένα υψηλών προδιαγραφών Sport Scooter με  μοναδική εμφάνιση, ισχυρές επιδόσεις, εξαιρετική αξία, καθώς και το αυθεντικό  DNA της σειράς MAX.

Γερμανικής Σχολής Αθηνών 10, Μαρούσι, ΤΚ 15123, Τηλ.: 210 6293-500, Fax 210 6293-523  

YAMAHA XMAX 300

Ειδικά χαρακτηριστικά του XMAX 300 

Νέα οθόνη LCD 4,3 ιντσών με συνδεσιμότητα smartphone 

Η Μονάδα Ελέγχου Επικοινωνίας (CCU) επιτρέπει την πρόσβαση σε περισσότερες  πληροφορίες 

Στάνταρ κάλυμμα σέλας και καλύμματα καπακιού 

Μαρσπιέ από ανάγλυφο πλαστικό υλικό 

Στάνταρ φινίρισμα στα εξωτερικά μέρη 

Ισχυρός και οικονομικός κινητήρας Blue Core 300 κ.εκ. προδιαγραφών EURO5 Πιρούνι τύπου μοτοσυκλέτας 

Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης 

Σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί (Smart Key) 

Χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα για 2 κράνη full-face** Φώτα θέσης και φλας LED 

Ανεμοθώρακας με δύο θέσεις ρύθμισης 

Ρυθμιζόμενο τιμόνι 

Πρίζα 12V 

Μπροστινός τροχός 15 ιντσών, πίσω τροχός 14 ιντσών 

Δισκόφρενα εμπρός και πίσω 

Μάθετε περισσότερα:  

https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/scooters/sport/pdp/xmax-300-2024/ 

Νέο XMAX 300 Tech MAX: Περισσότερο MAX από ποτέ! 

Η δυναμική σειρά MAX δεν μένει ποτέ στάσιμη και ένα από τα μυστικά της  εντυπωσιακής επιτυχίας της τα τελευταία 15 χρόνια, είναι η συνεχής εξέλιξη, τόσο  τεχνολογικά όσο και στυλιστικά. 

Το XMAX 300 Tech MAX έχει ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση και αίσθηση που  υπογραμμίζουν το κύρος του απόλυτου Sports Scooter μεσαίου κυβισμού, το οποίο  γεμίζει περηφάνια κάθε ιδιοκτήτη.

Γερμανικής Σχολής Αθηνών 10, Μαρούσι, ΤΚ 15123, Τηλ.: 210 6293-500, Fax 210 6293-523  

XMAX 300 Tech MAX

Φροντίζοντας να διατηρήσουν τον ξεχωριστό και εξαιρετικά δημοφιλή MAX  χαρακτήρα του, οι σχεδιαστές της Yamaha δημιούργησαν ένα εντελώς νέο όχημα  με ριζικά αλλαγμένους προβολείς, το οποίο υπόσχεται να ενθουσιάσει τον αναβάτη  του. Το XMAX 300 Tech MAX προσφέρει υψηλά επίπεδα ευελιξίας μέσα στην  κίνηση της πόλης. Παράλληλα, προσφέρει μια σπορ εμπειρία οδήγησης που  συνδυάζεται με κορυφαία άνεση. Κατασκευάστηκε για να ξεπεράσει τις προσδοκίες  των νέων ιδιοκτητών, αλλά και των παλιών κατόχων μοντέλου MAX. 

Οι σχεδιαστές της Yamaha επικεντρώθηκαν στη δημιουργία μιας εντελώς νέας  εμφάνισης, με πιο ρέουσες γραμμές που τονίζουν τον εκπληκτικό σπορ χαρακτήρα  και την ευελιξία του σκούτερ. Σχεδόν κάθε στοιχείο της κομψής, σπορ εξωτερικής  σχεδίασης του XMAX 300 Tech MAX έχει ανασχεδιαστεί, ώστε να δημιουργηθεί ένα  πιο εντυπωσιακό όχημα που θα προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ  επιδόσεων, στυλ, άνεσης και λειτουργικότητας. 

Οι αλλαγές όμως δεν περιορίζονται στην εξωτερική σχεδίαση. Οι αναβάτες του  XMAX 300 Tech MAX μπορούν πλέον να επωφελούνται από συνδεσιμότητα  smartphone και πλοήγηση Garmin μέσω της νέας, πολλαπλών θεμάτων οθόνης  TFT 4,2 ιντσών. Παράλληλα, βελτιώθηκαν η ποιότητα οδήγησης, η άνεση, η  αίσθηση των φρένων και το συνολικό φινίρισμα. 

Σχεδιασμένο για τους αναβάτες που επιθυμούν υψηλές προδιαγραφές και  εξαιρετική αξία, το XMAX 300 στη βασική του έκδοση, διαθέτει την ολοκαίνουρια  εξωτερική σχεδίαση της αποκλειστικής έκδοσης XMAX 300 Tech MAX και για το  2023, έχει εφοδιαστεί με μια νέα οθόνη LCD 4,3″ που συνδέεται με smartphone.  

Κύρια χαρακτηριστικά του XMAX 300 Tech MAX 

Ολοκαίνουριο στυλ: δυναμική εμφάνιση και υψηλή ποιότητα MAX Έγχρωμη, πολλαπλών θεμάτων οθόνη infotainment TFT 4,2 ιντσών Συνδεσιμότητα με smartphone 

Σύστημα πλοήγησης Garmin* 

Ταχύμετρο LCD 3,2 ιντσών 

Αποκλειστικοί νέοι προβολείς LED σχήματος X και πίσω φως LED σχήματος X 

Ανασχεδιασμένη σέλα με καλή εφαρμογή και εξαιρετική πρόσβαση των ποδιών στο  έδαφος. 

Επένδυση σέλας και καλύμματα καπακιού από δερματίνη 

Μαρσπιέ αλουμινίου με νέο στυλ 

Αποκλειστικό χρώμα Tech MAX 

Ειδικό ημι-μεταλλικό γυαλιστερό φινίρισμα σε πλαστικά μέρη του σκούτερ. Ψηλά τοποθετημένα μπροστινά φλας

Γερμανικής Σχολής Αθηνών 10, Μαρούσι, ΤΚ 15123, Τηλ.: 210 6293-500, Fax 210 6293-523  

Ισχυρός και οικονομικός κινητήρας Blue Core 300 κ.εκ. προδιαγραφών EURO5 Πιρούνι τύπου μοτοσυκλέτας 

Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης 

Σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί (Smart Key) 

Χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα για 2 κράνη full-face** 

Φώτα θέσης και φλας LED 

Ανεμοθώρακας με δύο θέσεις ρύθμισης 

Ρυθμιζόμενο τιμόνι 

Πρίζα 12V 

Μπροστινός τροχός 15 ιντσών, πίσω τροχός 14 ιντσών 

Δισκόφρενα εμπρός και πίσω 

* Η εφαρμογή πλοήγησης δεν θα είναι διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες. Σε  ορισμένες χώρες δεν παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τα όρια ταχύτητας, την  κίνηση κ.λπ. Τα όρια ταχύτητας ενδέχεται να μην ενημερώνονται εγκαίρως και  είναι πιθανό να αλλάζουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας, όπως για παράδειγμα  στην περίπτωση σχολείων ή εργοταξίων. 

**Ανάλογα με το μοντέλο του κράνους. 

Μάθετε περισσότερα:  

https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/scooters/sport/pdp/xmax-300-tech-max-2024/

Τα XMAX 300 & XMAX 300 Tech MAX είναι άμεσα διαθέσιμα σε όλο το  Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών της Yamaha. Φέτος, είναι η χρονιά να  αποκτήσετε την Yamaha των ονείρων σας.