Triumph Tiger 900

Νέα Triumph Tiger 900

Ένα Τεράστιο Άλμα Προς Τα Εμπρός, Σε Προδιαγραφές Adventure

Σχεδιάστηκε για να φέρει νέα δεδομένα, αλλά και επιπλέον κορυφαίες προδιαγραφές στην κατηγορία adventure.

Η νέα Tiger 900 της Triumph μεταμορφώθηκε ολοκληρωτικά, με νέο πιο αποδοτικό 3-κύλινδρο κινητήρα 900 κ.εκ., απίστευτες προδιαγραφές στον βασικό εξοπλισμό, νέα προηγμένη τεχνολογία βελτίωσης της οδήγησης, επιθετικό νέο στυλ και χαρακτήρα Tiger. Και για να ολοκληρωθεί η εικόνα, τα μοντέλα της νέας γκάμας Tiger 900, τώρα είναι σημαντικά ελαφρύτερα από τα προηγούμενα μοντέλα. Είναι τα πιο αποδοτικά, ευέλικτα και δυναμικά μοντέλα adventure μεσαίου κυβισμού, που είναι διαθέσιμα στην αγορά.

Triumph Tiger 900

Ένα νέο όνομα για μια νέα γενιά αναβατών

  • Tiger 900 Rally και Rally Pro – Σχεδιάστηκαν για μέγιστη εκτός δρόμου περιπέτεια, καθώς και για άνεση και μεγάλες δυνατότητες στην εκτός δρόμου οδήγηση
  • Tiger 900 GT και GT Pro – Σχεδιάστηκαν για πιο αστική adventure χρήση και ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, αλλά και για όλους τους ενδιάμεσους τύπους οδήγησης
  • Tiger 900 – Η νέα βασική έκδοση Tiger είναι εστιασμένη στην οδήγηση στην άσφαλτο και έχει κάνει ένα μεγάλο άλμα σε ότι αφορά τις δυνατότητες και το στυλ.

 

Ολοκαίνουριος αποδοτικός 3-κύλινδρος κινητήρας 900 κ.εκ. με νέα καινοτόμα διάταξη και πλήρη συμβατότητα με τις προδιαγραφές Euro 5 

  • Υψηλότερου κυβισμού νέος 3-κύλινδρος κινητήρας 900 κ.εκ.
  • 10% υψηλότερη ροπή από την Tiger 800, με μέγιστη τιμή 87Nm στις 7.250 σ.α.λ.
  • Μεγαλύτερη ισχύς σε όλο το φάσμα των στροφών, αυξημένη κατά 9% στις μεσαίες στροφές
  • Νέα μοναδική ακολουθία ανάφλεξης 1,3,2 για πιο έντονο χαρακτήρα και καλύτερη αίσθηση
  • Κορυφαία επιτάχυνση για την κατηγορία
  • Πιο χαρακτηριστικός ιδιαίτερος ήχος

Triumph Tiger 900

Νέα αίσθηση στην οδήγηση που αλλάζει τα δεδομένα, από μια σημαντικά ελαφρύτερη adventure μοτοσυκλέτα

 • Νέο ελαφρύτερο αρθρωτό πλαίσιο με ενσωματωμένο υποπλαίσιο και χειρολαβές συνεπιβάτη
 • Νέο ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ανάρτησης υψηλών προδιαγραφών για μέγιστη απόδοση εντός και εκτός δρόμου, με κορυφαία για την κατηγορία ηλεκτρονική RSU (GT Pro μόνο)
 • Νέο κορυφαίο για την κατηγορία και υψηλών προδιαγραφών σύστημα πέδησης Brembo Stylema® monobloc
 • Μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου με χωρητικότητα 20 λίτρων, για ακόμη μεγαλύτερες ταξιδιωτικές δυνατότητες

Ολοκαίνουρια τεχνολογία αιχμής για βελτίωση της οδήγησης

 • Νέα κορυφαία για την κατηγορία, οθόνη οργάνων TFT 7 ιντσών (GT & GT Pro, Rally & Rally Pro μόνο)
 • Νέο ενσωματωμένο σύστημα συνδεσιμότητας My Triumph (GT Pro & Rally Pro μόνο)
 • Νέο βελτιωμένο cornering ABS και αναβαθμισμένο cornering traction control, που ελέγχονται από μονάδα μέτρησης αδράνειας (GT & GT Pro, Rally & Rally Pro μόνο)
 • Έως και έξι riding modes: Rain, Road, Sport, Rider, Off-Road, Off-Road Pro
 • Νέο Triumph Shift Assist, quickshifter για ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων (GT Pro & Rally Pro μόνο)
 • Νέος πλήρης φωτισμός LED με φώτα ημέρας
 • Νέος ασφαλής χώρος για την αποθήκευση  κινητού τηλεφώνου με πρίζα φόρτισης USB

Triumph Tiger 900

Ολοκαίνουριο επιθετικό στυλ Tiger με πιο επιβλητική adventure παρουσία

 • Θέτει νέα δεδομένα στο φινίρισμα και τη λεπτομέρεια
 • Νέα αποκλειστική σχεδίαση με νέα χρώματα και γραφικά

 

Προσιτή και προσαρμόσιμη

 • Μπορεί να οδηγηθεί με άδεια οδήγησης A2 μέσω του κιτ συμβατότητας που διατίθεται στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα (GT & GT Pro, Rally & Rally Pro μόνο)
 • Διατίθεται και ειδικά σχεδιασμένη έκδοση Tiger 900 GT Low Ride Height με διαφορετική ανάρτηση και χαμηλό ύψος σέλας
 • Ρυθμιζόμενο ύψος σέλας κατά 20 χιλ. σε όλα τα μοντέλα Tiger 900

 

Τα 65+ ειδικά σχεδιασμένα αξεσουάρ Tiger 900, προσθέτουν περισσότερες δυνατότητες adventure

 • Αξεσουάρ για περισσότερη άνεση, προστασία και λειτουργικότητα, καθώς και ολοκαίνουριο σύστημα μεταφοράς αποσκευών
 • Δίο νέα inspiration kit:
 • Το Trekker kit περιλαμβάνει επιλογές αξεσουάρ που προσφέρουν μεγαλύτερες ταξιδιωτικές δυνατότητες
 • Το Expedition kit περιλαμβάνει μια ευρεία σειρά από αξεσουάρ για εκτός δρόμου οδήγηση. Περιλαμβάνονται νέες σκληρές πλαϊνές βαλίτσες.

Η ιστορία της μακροβιότερης μοτοσυκλέτας adventure στον κόσμο

Η Triumph Tiger έχει μια απίστευτα πλούσια ιστορία, με μια ευρύτατη σειρά μοντέλων off-road προσανατολισμού, τα οποία κάνουν αισθητή την παρουσία τους, για περισσότερα από 80 χρόνια. Ξεκινώντας το 1936 με τα πρώτα αγωνιστικά μοντέλα Tiger, το όνομα Tiger είχε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της κατηγορίας adventure, σε χωμάτινους αγώνες και ράλι, καθώς και στη γέννηση και την έκρηξη των ταξιδιωτικών μοντέλων adventure.

Η Tiger 800 κυκλοφόρησε το 2010 και καθιερώθηκε στην κορυφή της μεσαίας κατηγορίας adventure, με την ουδέτερη και φυσική θέση οδήγησης, τον χειρισμό ακριβείας, τον πλούσιο σε ροπή κινητήρα και την προσβασιμότητά της σε όλους τους αναβάτες. Τον Ιανουάριο του 2018, κατά τη διάρκεια του προγράμματος εξέλιξης του νέου μοντέλου, η ‘Tiger Tramontana’ έδωσε μια πολύ καλή πρόγευση του επιθετικού και επιβλητικού στυλ της νέας Tiger 900, στους θεατές του ανταγωνιστικού Pan-Africa rally.

Triumph Tiger 900

Ολοκαίνουριος, πιο ισχυρός και πιο αποδοτικός 3-κύλινδρος κινητήρας 900 κ.εκ. με καινοτόμα νέα διαμόρφωση, ο οποίος καλύπτει τις προδιαγραφές Euro 5

Ο ολοκαίνουριος μεγαλύτερου κυβισμού και υψηλότερης απόδοσης κινητήρας των 900 κ.εκ. καλύπτει πλήρως τις προδιαγραφές Euro 5 και έχει μια μοναδική ακολουθία ανάφλεξης  1,3,2, η οποία συμβάλλει στον χαρακτήρα και τη μοναδική αίσθηση που προσφέρει η μοτοσυκλέτα. Το αποτέλεσμα είναι μειωμένος θόρυβος της εισαγωγής υπό πλήρη φόρτωση, καλύτερη πληροφόρηση του αναβάτη σχετικά με τη λειτουργία του κινητήρα, απίστευτος χαρακτηριστικός ήχος, βελτιωμένος χειρισμός και αίσθηση του γκαζιού, καθώς και καλύτερη επιτάχυνση από τις χαμηλές στροφές. Το αποτέλεσμα είναι η απόδοση, η αίσθηση και ο ήχος στις χαμηλές στροφές να μοιάζουν περισσότερο με δικύλινδρο, διατηρώντας όλη τη ροπή, αίσθηση και απόδοση του τρικύλινδρου στις μεσαίες και ψηλές.

Ο νέος κινητήρας αποδίδει μέγιστη ροπή κατά 10% αυξημένη από τα προηγούμενα μοντέλα Tiger 800 και φτάνει τα 87Nm στις 7.250 σ.α.λ. Είναι βελτιωμένη στις χαμηλές στροφές, αλλά και σε όλο τους το φάσμα. Η ισχύς είναι επίσης μεγαλύτερη σε όλο το φάσμα των στροφών, με βελτιωμένη απόδοση στις χαμηλές στροφές και κατά 9% αυξημένη στις μεσαίες. Η μέγιστη ισχύς φτάνει τα 95PS στις 8.750 σ.α.λ..

Ο συνδυασμός της αυξημένης ισχύος και ροπής παρέχει  πιο άμεση επιτάχυνση, με τα 0-60 μίλια ανά ώρα, τα 0-110 μίλια ανά ώρα και την επιτάχυνση με 6η ταχύτητα να έχουν σημαντική αύξηση από το μοντέλο προηγούμενης γενιάς και τον ανταγωνισμό. Παράλληλα, προσφέρει στη νέα Tiger 900, έναν πιο επιθετικό βαθύ και άκρως εθιστικό 3-κύλινδρο ήχο.

Το ολοκαίνουριο ψυγείο συμβάλλει στην καλύτερη κατανομή των βαρών λόγω του μειωμένου όγκου του ψυκτικού υγρού. Βελτιώνει την απόδοση της ψύξης και μειώνει τη θερμότητα που φτάνει στον αναβάτη. Η νέα σχεδίαση του ψυγείου βελτιώνει την εμφάνιση των νέων μοντέλων και προσφέρει πιο περιπετειώδες στυλ και παρουσία. Το σχήμα και η θέση του, επέτρεψαν την τοποθέτηση του κινητήρα πιο μπροστά συμβάλλοντας στη βελτίωση του κέντρου βαρύτητας (40 χιλ. πιο μπροστά και 20 χιλ. χαμηλότερα). Η βελτιωμένη κατανομή των βαρών προσέφερε καλύτερο χειρισμό και ισορροπία στις χαμηλές ταχύτητες, ενώ άλλες βελτιώσεις που έγιναν στο κάρτερ και το σύστημα ψύξης, δεν είχαν καμία επίπτωση στην απόσταση από το έδαφος.

Triumph Tiger 900

Υπάρχει επίσης ένα ολοκαίνουριο φιλτροκούτι με πιο εύκολα προσβάσιμο νέο φίλτρο αέρα, καθώς και ένας υποβοηθούμενος συμπλέκτης ολίσθησης τοποθετήθηκε για ακόμη μεγαλύτερη άνεση στην οδήγηση.

Νέο, σημαντικά ελαφρύτερο και κορυφαίο για την κατηγορία πλαίσιο

Κατά 5 κιλά ελαφρύτερη από το μοντέλο της προηγούμενης γενιάς, η νέα γενιά 900 είναι η πιο ευέλικτη και εύκολα ελεγχόμενη Tiger που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Το νέο ατσάλινο χωροδικτύωμα trellis είναι ελαφρύτερο και αρθρωτά κατασκευασμένο, με αλουμινένιο πίσω υποπλαίσιο και ενσωματωμένες χειρολαβές συνεπιβάτη. Προσφέρει την πιο adventure διαμόρφωση που έχει υπάρξει ποτέ, για εκτός δρόμου οδήγηση.

Οι αναρτήσεις σε όλη τη νέα γκάμα 900 είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών, με αποκλειστικά συστήματα Marzocchi και Showa, τα οποία προσφέρουν κορυφαία απόδοση στις νέες μεσαίου κυβισμού adventure μοτοσυκλέτες που αλλάζουν τα δεδομένα στην κατηγορία.

Για μέγιστη άνεση, το μοντέλο GT Pro διαθέτει κορυφαία για την κατηγορία ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση, η οποία επιτρέπει στον αναβάτη να ρυθμίζει την προφόρτιση του ελατηρίου και την απόσβεση, μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου μενού που υπάρχει στην οθόνη TFT. Ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ εννέα επιπέδων ελέγχου της απόσβεσης, από το επίπεδο Comfort (το πιο μαλακό) μέχρι και το Sport (το πιο σκληρό), και μεταξύ τεσσάρων διαμορφώσεων της προφόρτισης του ελατηρίου.

Όλα τα νέα μοντέλα Tiger 900 διαθέτουν κορυφαίο για την κατηγορία σύστημα πέδησης Brembo Stylema®, το οποίο παρέχει εξαιρετική ισχύ πέδησης. Είναι ελαφρύ, μικρών διαστάσεων, προσεκτικά μορφοποιημένο και περιλαμβάνει υψηλής απόδοσης τακάκια και δαγκάνες με μειωμένη χωρητικότητα γύρω από τα έμβολα, Ο μειωμένος εσωτερικός χώρος που καλύπτεται από τα υγρά του φρένου, επιτρέπει άμεση απόκριση των φρένων και αυξημένη ροή αέρα γύρω από τα τακάκια, ώστε να κρυώνουν ταχύτερα οι δαγκάνες.

Ο συνδυασμός ελαφριού πλαισίου, ελαφρύτερου κινητήρα, υψηλών προδιαγραφών αναρτήσεων και αποκλειστικών φρένων Brembo παρέχει σημαντική βελτίωση σε ευελιξία και απόδοση, εξασφαλίζοντας εξαιρετικό χειρισμό σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων γίνονται ευκολότερα με τη νέα γκάμα Triumph Tiger 900, με νέο μεγαλύτερο ρεζερβουάρ χωρητικότητας 20 λίτρων καυσίμου και νέο ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα, ο οποίος προσφέρει μεγάλη προστασία από τον αέρα και ρυθμίζεται εύκολα με το ένα χέρι.

Triumph Tiger 900

Η εργονομία έχει επίσης βελτιωθεί στα νέα μοντέλα, με αναβαθμισμένη άνεση για τον αναβάτη, στο ταξίδι, στην εκτός δρόμου οδήγηση και σε κάθε ενδιάμεση περίπτωση. Η σέλα είναι πιο στενή και το τιμόνι έχει κοντύνει κατά 10 χιλ., παρέχοντας πιο άνετη, όρθια θέση οδήγησης και μεγαλύτερο επίπεδο ελέγχου, σε στάση, αλλά και εν κινήσει. Παράλληλα, κάθε μοντέλο έχει ειδικά σχεδιασμένη θέση των μαρσπιέ για πλήρη προσαρμογή στον προσανατολισμό του, καθώς και ενσωματωμένο, εύκολα ρυθμιζόμενο σε δύο θέσεις, μηχανισμό προσαρμογής του ύψους της σέλας, ο οποίος επιτρέπει την αλλαγή του ύψους της σέλας κατά 20 χιλ., ώστε να ταιριάξει απόλυτα στις προτιμήσεις του αναβάτη.

Νέα προηγμένη τεχνολογία για βελτίωση της οδήγησης

Η νέα γκάμα Tiger 900 είναι σημαντικά αναβαθμισμένη σε τεχνολογία που συμβάλλει στη βελτίωση της οδήγησης, με προηγμένες λειτουργίες που περιλαμβάνουν:

 • Νέα, κορυφαία για την κατηγορία οθόνη οργάνων 7” TFT (GT & GT Pro, Rally & Rally Pro μόνο) – Η νέα μεγαλύτερη οθόνη οργάνων TFT διαθέτει λογότυπα Tiger που εμφανίζονται κατά την ενεργοποίηση και εμφανίζει πληροφορίες για τον αναβάτη, σε τέσσερα διαφορετικά στυλ και με τέλεια ανάλυση. Διαθέτει επίσης, τέσσερα διαφορετικά χρώματα για να επιλέξει ο ιδιοκτήτης, καθώς και επιλογές υψηλής/χαμηλής ανάλυσης, για τέλεια ορατότητα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Η οθόνη 7” TFT τώρα είναι συνδεδεμένη με το κρύσταλλο για μεγαλύτερη ευκρίνεια, χωρίς να υπάρχει ανακλαστική επίστρωση.

(Η βασική έκδοση Tiger 900 διαθέτει υψηλής αντίθεσης οθόνη 5” TFT)

 • Νέο σύστημα συνδεσιμότητας και εφαρμογή My Triumph (GT Pro & Rally Pro μόνο) – Με την οθόνη TFT να έχει σχεδιαστεί ειδικά για συνδεσιμότητα, το ενσωματωμένο σύστημα συνδεσιμότητας και η εφαρμογή My Triumph, επιτρέπουν τον εύκολο χειρισμό του τηλεφώνου και της μουσικής, την πλοήγηση από στροφή σε στροφή, καθώς και τον έλεγχο της κάμερας GoPro. Όλες οι λειτουργίες ελέγχονται μέσω των διακοπτών και εμφανίζονται στην οθόνη 7” TFT.

(Το σύστημα συνδεσιμότητας My Triumph είναι διαθέσιμο στα προαιρετικά αξεσουάρ, για τα μοντέλα GT και Rally. Περιλαμβάνεται μια ειδικά σχεδιασμένη μονάδα συνδεσιμότητας Bluetooth®)

 • Νέα αναβαθμισμένα cornering ABS και traction control, με IMU (GT & GT Pro, Rally & Rally Pro μόνο) – Τα νέα αναβαθμισμένα cornering ABS και cornering traction control διατίθενται στον βασικό εξοπλισμό των νέων Tiger 900 μεσαίων και υψηλών προδιαγραφών. Ενεργοποιούνται μέσω της μονάδας μέτρησης αδράνειας (IMU) , η οποία εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Continental. Υποστηρίζει την αυτόματη επιλογή του κατάλληλου επιπέδου επέμβασης του ABS και του ελέγχου πρόσφυσης, μετρώντας διαρκώς την κύλιση, το βήμα, την κλίση και την επιτάχυνση, για να υπολογίσει την γωνία κλίσης. Αυτό το πλήρως ενσωματωμένο τεχνολογικό σύστημα εξασφαλίζει μεγαλύτερη ευστάθεια σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.
 • Έως και έξι προγράμματα οδήγησης (riding modes) – Τα riding modes προσαρμόζουν την απόκριση στο γκάζι, τις ρυθμίζεις ελέγχου του ABS και του ελέγχου πρόσφυσης σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Η νέα λειτουργία αποτροπής του σβησίματος του κινητήρα που υπάρχει στα προγράμματα Off-Road και Off-Road Pro, αυξάνει αυτόματα τις στροφές του ρελαντί, για να αποτραπεί το σβήσιμο του κινητήρα. Το πρόγραμμα Off-Road Pro είναι αποκλειστικό στο μοντέλο Rally και είναι το πιο απόλυτο off-road πρόγραμμα της Triumph. Παρέχει την ιδανική εκτός δρόμου adventure προσαρμογή, απενεργοποιώντας το ABS και τον έλεγχο πρόσφυσης και ενεργοποιώντας μια ειδική off-road χαρτογράφηση του γκαζιού.

Triumph Tiger 900

Tiger 900 Rally Pro: Rain, Road, Sport, Off-Road, Rider (προσαρμόζεται από τον αναβάτη) & Off-Road Pro

Tiger 900 GT Pro: Rain, Road, Sport, Off-Road & Rider (προσαρμόζεται από τον αναβάτη)

Tiger 900 Rally & Tiger 900 GT: Rain, Road, Sport & Off-Road

Tiger 900: Rain & Road

 • Νέος πλήρης φωτισμός LED με φώτα ημέρας (DRL*) – Ο προβολέας, το πίσω φως και τα φλας* όλων των νέων μοντέλων Tiger 900 είναι εφοδιασμένα με τεχνολογία LED, για ενεργητική ασφάλεια και καμία ανάγκη συντήρησης. Στις αγορές που το επιτρέπουν, ο προβολέας διαθέτει φώτα DRL* με το χαρακτηριστικό σχήμα της Triumph, τα οποία προσφέρουν βελτιωμένη ορατότητα σε όλες στις συνθήκες εξωτερικού φωτισμού. Τα μοντέλα GT Pro και Rally Pro διαθέτουν επίσης, βοηθητικά φώτα ομίχλης LED, για επιπλέον άνεση στα μεγάλα ταξίδια. (*αναλόγως χώρας και αγοράς)
 • Νέο Triumph Shift Assist, quickshifter για ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων (GT Pro & Rally Pro μόνο) – Η υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων επιτρέπει ομαλές και εύκολες αλλαγές ταχυτήτων χωρίς τη χρήση της μανέτας συμπλέκτη και με το γκάζι ανοικτό. Το σύστημα Triumph Shift Assist μειώνει την καταπόνηση του αναβάτη και βελτιώνει την οδήγηση. (Είναι διαθέσιμο στον προαιρετικό εξοπλισμό, για τα βασικά και μεσαία μοντέλα Tiger 900)
 • Νέος ασφαλής χώρος αποθήκευσης κινητού τηλεφώνου και πρίζα φόρτισης USB (GT & GT Pro, Rally & Rally Pro μόνο) – Ένας ασφαλής χώρος βρίσκεται κάτω από τη σέλα και διαθέτει εύχρηστη πρίζα 5V USB που επιτρέπει την απρόσκοπτη χρήση του συστήματος My Triumph.
 • Υψηλότερων προδιαγραφών τεχνολογία στον βασικό εξοπλισμό (GT & GT Pro, Rally & Rally Pro μόνο) – Είναι προσαρμοσμένη στον βασικό εξοπλισμό των μοντέλων Tiger 900 μεσαίων και υψηλών προδιαγραφών και προσφέρει μέγιστη άνεση και ευκολία. Περιλαμβάνει φωτιζόμενους διακόπτες με joystick 5 κατευθύνσεων, ηλεκτρονικό cruise control και θερμαινόμενα γκριπ.
 • Κορυφαία τεχνολογία GT Pro και Rally Pro – Η κορυφαία για την κατηγορία θερμαινόμενη σέλα (με αυτόνομο έλεγχο της σέλας του συνεπιβάτη) και το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (TPMS) διατίθενται αποκλειστικά στα υψηλότερων προδιαγραφών μοντέλα Tiger 900.

Ολοκαίνουριο επιθετικό στυλ Tiger για πιο επιβλητική adventure παρουσία

Το ολοκαίνουριο επιθετικό στυλ, οι ανασχεδιασμένες μικρές διαστάσεις, τα ανανεωμένα φινιρίσματα και οι καθαρές γραμμές, προσφέρουν στην νέα Tiger 900, μια πιο χαρακτηριστική και κυρίαρχη παρουσία. Υποστηρίζονται από το στενότερο προφίλ, το οπτικά ελαφρύτερο μπροστινό σύστημα και το επιβλητικού σχήματος και μεγέθους ρεζερβουάρ καυσίμου..

Η νέα εξωτερική adventure σχεδίαση είναι πιο επιθετική και περιλαμβάνει απόλυτα εστιασμένης σχεδίασης ρεζερβουάρ καυσίμου, πάνελ του ρεζερβουάρ, ψηλό φτερό, πάνελ σέλας, κάλυμμα ψυγείου και έξοδο του αγωγού του ψυγείου. Το φινίρισμα και η λεπτομέρεια έχουν επίσης βελτιωθεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, κάνοντας την Triumph Tiger 900, το νέο σημείο αναφοράς σε ότι αφορά την ποιότητα.

Χρωματικές Επιλογές

Tiger 900 Rally & Rally Pro: Matt Khaki, Sapphire Black και Pure White, με μοντέρνα νέα γραφικά και μοναδικής αισθητικής λευκό πλαίσιο, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την αγωνιστική rally ‘Tiger Tramontana’

Tiger 900 GT & GT Pro: Korosi Red, Sapphire Black και Pure White, με αποκλειστικά σήματα στο ρεζερβουάρ και μοντέρνα νέα γραφικά

Tiger 900: Pure White

Προσιτή και προσαρμόσιμη

Για να είναι ακόμη πιο προσιτή η νέα Tiger 900 σε περισσότερους αναβάτες, στα μοντέλα μεσαίων και υψηλών προδιαγραφών μπορεί να προσαρμοστεί το κιτ συμβατότητας με τις απαιτήσεις της άδειας οδήγησης A2, το οποίο τοποθετείται από τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα Triumph. Περιλαμβάνει ειδικά σχεδιασμένο γκάζι APS και ειδικές ρυθμίσεις του κινητήρα. Η πλήρης ισχύς μπορεί να ανακτηθεί εύκολα, μόλις ο αναβάτης αποκτήσει την πλήρη άδεια οδήγησης.

Η Tiger 900 GT είναι διαθέσιμη και στην ειδικά σχεδιασμένη έκδοση Low Ride Height, η οποία είναι χαμηλότερη από την βασική έκδοση GT κατά 50 χιλ. Αυτή η προσαρμογή επετεύχθη με ειδική διαμόρφωση της ανάρτησης και χαμηλότερη σέλα. Αυτή η έκδοση διαθέτει επίσης, έναν ενσωματωμένο μηχανισμό ρύθμισης της σέλας κατά 20 χιλ., που επιτρέπει ρύθμιση ύψους 760 έως 780 χιλ.

Τα 65+ ειδικά σχεδιασμένα αξεσουάρ Tiger 900, προσθέτουν περισσότερες δυνατότητες adventure

Μια σειρά από 65 γνήσια αξεσουάρ είναι διαθέσιμη για τα νέα μοντέλα Tiger 900. Σχεδιάστηκαν παράλληλα με τις ίδιες τις μοτοσυκλέτες για να εξασφαλιστούν η τέλεια ενσωμάτωσή τους, καθώς και τα ίδια υψηλά στάνταρ ποιότητας και φινιρίσματος. Υπάρχουν επίσης, δύο σειρές συστημάτων μεταφοράς αποσκευών, τα οποία δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Givi. Το σύστημα Trekker περιλαμβάνει πλευρικά ανοιγόμενες πλαϊνές βαλίτσες και κεντρική βαλίτσα 52 λίτρων για την αποθήκευση δύο κρανών. Το σύστημα Expedition περιλαμβάνει πλαϊνές βαλίτσες που ανοίγουν από το πάνω μέρος και κεντρική βαλίτσα 42 λίτρων. Επίσης, διατίθενται αξεσουάρ για περισσότερη άνεση, προστασία, λειτουργικότητα, στυλ και ασφάλεια.

Τα δύο νέα inspiration κιτ προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο από αξεσουάρ, τα οποία σχεδιάστηκαν για να ταιριάξουν απόλυτα σε διάφορες απαιτήσεις. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως βάση για να δημιουργήσει ο κάθε αναβάτης, τη δική του αποκλειστική μοτοσυκλέτα.

Το πλήρως εξοπλισμένο ‘Trekker’ inspiration kit προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες ταξιδιωτικές δυνατότητες στα μοντέλα Tiger. Περιλαμβάνει πλαϊνές βαλίτσες Trekker με αμμοβολημένες ατσάλινες βάσεις, κεντρική βαλίτσα με πλάτη συνεπιβάτη, συρόμενο κιτ μεταφοράς αποσκευών, tank pad και ανακλαστήρα του ανεμοθώρακα.

Εναλλακτικά, το ‘Expedition’ inspiration kit προσφέρει αξεσουάρ που εστιάζουν στην εκτός δρόμου οδήγηση. Περιλαμβάνει πλαϊνές βαλίτσες με βάσεις τοποθέτησης από ανοξείδωτο ατσάλι, τσάντα 40 λίτρων, προστατευτικό του προβολέα, προστατευτικά πιρουνιού, προστατευτικό ψυγείου από αλουμίνιο, πάνω μπάρες προστασίας του κινητήρα και φώτα ομίχλης LED.

Ένα νέο όνομα που αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία. Η νέα γκάμα Tiger 900 για το 2020 κάνει ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός, με ολική μεταμόρφωση σε χαρακτήρα, παρουσία και στυλ.
Αυτή η ευέλικτη και εύχρηστη γκάμα ανεβάζει τον πήχη στην κατηγορία, με μέγιστες adventure δυνατότητες, σε κάθε διαδρομή.