Προσφορές Kymco

Νέες Προσφορές Kymco 2022

Προσφορές Kymco: H Kymco υποδέχεται το 2022 με μια μοναδική διπλή προσφορά, η οποία αφορά σε δύο από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της!

Τώρα που η τιμή των καυσίμων βρίσκεται στα ουράνια, τώρα που η κίνηση στους δρόμους έχει γίνει ασφυκτική, ακριβώς τώρα είναι η στιγμή που θα δώσετε οριστική λύση στο πρόβλημα αποκτώντας σε μοναδικές προσφορές Kymco τα Agility 16+ 200i ABS και People S 200i ABS. Πρόκειται για δύο μοντέλα προδιαγραφών Euro5, τα οποία αποτελούν σημεία αναφοράς στην κατηγορία τους. Δύο σίγουρες διαχρονικές προτάσεις με έμφαση στο τρίπτυχο οικονομία – χρηστικότητα – αξιοπιστία

Agility 16+ 200i E5

Το νέο Agility 16+ 200i ABS είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση ενός καθημερινού scooter για όσους επιθυμούν στυλ, αξιοπιστία και χρηστικότητα χωρίς να ξοδέψουν μια μικρή περιουσία. Δεν είναι τυχαίο που στις μεγαλύτερες αγορές κατέχει περίοπτη θέση στους πίνακες των πωλήσεων, σταθερά και επί σειρά ετών, προσφέροντας τον ιδανικό συνδυασμό ασφάλειας – επιδόσεων – αντοχής – οικονομίας. Άλλωστε, η σειρά Agility της Kymco είναι αυτή που εισήγαγε την κατηγορία των οικονομικών scooter με μεγάλους τροχούς, δημιουργώντας παράλληλα σημείο αναφοράς στην αξιοπιστία.

Περισσότερα για το μοντέλο μπορείτε να δείτε εδώ https://kymco.gr/product/agility-16-200i-abs-e5/ 

People S 200i E5

To νέo People S διαθέτει κινητήρα τεχνολογίας G5-ECO και προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, με ακόμα χαμηλότερες τιμές σε κατανάλωση καυσίμου και εκπομπές ρύπων. Παράλληλα έχει δεχθεί πινελιές ανανέωσης με νέα βελτιωμένα φώτα LED που επιφέρουν ακόμα πιο κομψή σχεδίαση, πάντα με έντονη την Ιταλική φινέτσα. Με περισσότερα από 20 χρόνια κυκλοφορίας στους δρόμους όλου του κόσμου, τα μοντέλα της σειράς People έχουν γίνει συνώνυμο των scooter με μεγάλους τροχούς. Απευθυνόμενα στους πλέον απαιτητικούς αναβάτες, ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα προσφέροντας οδική συμπεριφορά, εξοπλισμό και ποιότητα κατασκευής εφάμιλλα με mega scooter πολυτελείας.

Περισσότερα για το μοντέλο μπορείτε να δείτε εδώ https://kymco.gr/product/people-s-200i-abs-e5/  

TIMEΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ*

AGILITY 16+ 200i – 2.685€ (από 2.985€)

PEOPLE S 200i – 3.190€ (από 3.390€)

*H προσφορά ισχύει έως το τέλος Φεβρουαρίου 2022 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων της αντιπροσωπείας

Όπως κάθε μοντέλο της Kymco έτσι και τα Agility 16+ και People S καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. H απόκτησή τους μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας.