Νέο Κατάστημα MOTO MARKET

Στο Κέντρο Της Αθήνας

Η εταιρία MOTO MARKET συνεχίζει να μεγαλώνει και να μεταμορφώνεται ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα και φτιάχνοντας ένα νέο κατάστημα σε ευρωπαϊκά πρότυπα.
Μετά από χρόνια και εχοντας ντύσει και εξοπλίσει χιλιάδες μοτοσυκλετιστές η γνωστή γωνία στην οδό Καλλιρόης μετακομίζει στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στην οδό ΘΗΣΕΩΣ 25.

Η Moto Market αντιπροσωπεύει μια τεράστια γκάμα από κορυφαίες εταιρίες στον χώρο της μοτοσυκλέτας οι οποίες έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού αλλά και του ευρωπαϊκού κοινού.

 

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν οι κ Σταμάτης και Αλέξανδρος Δημητριάδης οι οποίοι υποδέχτηκαν και ξενάγησαν τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου στο νέο εντυπωσιακό μοτοσυκλετιστικό πολυκατάστημα.

Εκτός από τον χώρο του ισογείου όπου λειτουργεί η έκθεση, υπάρχει ένας υπόγειος χώρος εξυπηρετησης πελατών χονδρικής καθώς και ένας 1ος όροφος όπου υπάρχουν τα γραφεία της εταιρίας.

Η εταιρία Moto Market βρίσκεται στην τέταρτη δεκαετία ζωής της και συνεχίζει να εκπλήσσει με τις δυνατότητες της και τους στόχους της.