Νέα BP Super Unleaded 98 Με Τεχνολογία ACTIVE

Νέα BP Super Unleaded 98 Με Τεχνολογία ACTIVE

Όλοι έχουμε περάσει πολλά με το αυτοκίνητό μας και είναι καιρός να του το ανταποδώσουμε… με τη νέα BP Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE, τη νέα μας βενζίνη με περισσότερα οκτάνια που μπορεί να σας πάρει ακόμα πιο μακριά  προσφέροντας στον κινητήρα σας «super» προστασία και «super» επιδόσεις.

Με συνεχή χρήση, η νέα BP Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE :

  • προστατεύει τον κινητήρα σας και τον βοηθά να λειτουργεί σαν καινούριος
  • βοηθά στη μείωση της πιθανότητας το αυτοκίνητό σας να χρειαστεί συντήρηση εκτός προγράμματος
  • μπορεί να σας πάει ακόμα πιο μακριά προσφέροντας περισσότερα χιλιόμετρα ανά γέμισμα*

Υπενθυμίζουμε πως όλα μας τα καύσιμα και η νέα μας βενζίνη BP Super Unleaded 98 περιλαμβάνουν την τεχνολογία ACTIVE, την καλύτερή μας, έως σήμερα, τεχνολογία για την απομάκρυνση των καταλοίπων του κινητήρα, με εκατομμύρια μόρια που διασπούν τη βρωμιά.

Η πρωτοποριακή σύνθεση των καυσίμων ΒΡ χρησιμοποιεί τεχνολογία ACTIVE για να καταπολεμήσει τη βρωμιά με δύο έξυπνους τρόπους, χάρη στα ενεργά μόρια του καυσίμου που:

  1. Προσκολλώνται στα κατάλοιπα, απομακρύνοντάς τα από κρίσιμα μέρη του κινητήρα.
  2. Καλύπτουν τις μεταλλικές επιφάνειες του καθαρού κινητήρα, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα, που εμποδίζει τα κατάλοιπα να στερεοποιούνται στο μέταλλο.

Με τη νέα βενζίνη BP Super Unleaded 98 μπορούμε να πάμε ακόμη πιο μακριά… *

Διανύουμε μαζί εύκολες αλλά και πιο δύσκολες διαδρομές. Στις μετακινήσεις σε παραλίες, βουνά, ακόμη και στα ψώνια στο σούπερ μάρκετ ή στην επιστροφή από το σχολείο.

Ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και διαδρομών η νέα μας βενζίνη σας επιτρέπει να απολαμβάνετε περισσότερες στιγμές με χαμόγελα ανά λίτρο.

Συνεχίζουμε λοιπόν να κάνουμε την καθημερινότητα ….Εveryday brighter, τώρα και με τη νέα  μας βενζίνη BP Super Unleaded 98 οκτανίων.

Μάθετε περισσότερα στο bp.fuels.gr