ΞΕΚΙΝΑ Η ΣΕΖΟΝ 2024 APRILIA TUAREG RACING

ΞΕΚΙΝΑ Η ΣΕΖΟΝ 2024 APRILIA TUAREG RACING

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του MotoGP στο Πορτιμάο, παρουσιάστηκε η σεζόν 2024 της Aprilia Tuareg Racing.

Η εκδήλωση “Off Road On Track” αποκάλυψε μια προεπισκόπηση της σεζόν 2024 αυτού του off-road project, με τη συμμετοχή των επίσημων αναβατών, Jacopo Cerutti και Francesco Montanari.

ΞΕΚΙΝΑ Η ΣΕΖΟΝ 2024 APRILIA TUAREG RACING

Η Aprilia Tuareg, που αναπτύχθηκε σε στενή συνεργασία με την GCorse των αδελφών Guareschi, πρωταγωνίστησε στα μεγάλα rally raid της περασμένης σεζόν. Η ιταλική off-road αποδείχθηκε ένα νικηφόρο έργο μετά τον εξαιρετικό θρίαμβο στο ντεμπούτο της στο ιταλικό Motorally, το βάθρο στο Transanatolia Rally και την ιστορική νίκη του Africa Eco Race με τον Jacopo Cerutti.

Το ημερολόγιο του 2024 χωρίζεται σε τρεις σημαντικές διοργανώσεις: το Ιταλικό Πρωτάθλημα Motorally με τον πρώτο αγώνα στις 20 Απριλίου, το Hellas Rally Raid προγραμματισμένο από τις 24 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου και το Africa Eco Race από τις 28 Δεκεμβρίου 2024 έως τις 12 Ιανουαρίου 2025.

ΞΕΚΙΝΑ Η ΣΕΖΟΝ 2024 APRILIA TUAREG RACING

JACOPO CERUTTI 

«Κερδίσαμε στο ντεμπούτο μας, οπότε οι προσδοκίες είναι υψηλές. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε ξανά το ιταλικό πρωτάθλημα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε στην Αφρική. Ξεκίνησα να προπονούμαι ξανά αμέσως μετά το Africa Eco Race και νιώθω σε εξαιρετική φόρμα για να αντιμετωπίσω αυτή τη νέα σεζόν.»

FRANCESCO MONTANARI 

«Προπονούμαι και προετοιμάζομαι όσο πιο σκληρά μπορώ. Ελπίζω να μπορέσω να επαναλάβω αυτό που έκανα πέρυσι και να βελτιώσω περαιτέρω τα αποτελέσματά μου, ειδικά στο Africa Eco Race. Επίσης για τους Ιταλούς ξεκινάμε δυνατά και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.»

MASSIMO RIVOLA

«Μετά από ένα τόσο εξαιρετικό ντεμπούτο όπως το περσινό, τόσο στην Ιταλία όσο και στην Αφρική, οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές. Ως εκ τούτου, ο στόχος είναι να επιβεβαιωθούμε ως ηγέτης σε αυτόν τον νέο τομέα. Έχουμε ένα ιστορικό και σημαντικό όνομα όπως η Tuareg και βλέποντας μια τόσο όμορφη και αποτελεσματική μοτοσυκλέτα στο φυσικό της πεδίο είναι πηγή υπερηφάνειας για όλο το Νοάλε.»

ΞΕΚΙΝΑ Η ΣΕΖΟΝ 2024 APRILIA TUAREG RACING