ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗΣ ΤΟΥ WRC ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Superbikes Στην Υπερειδική Πίστα WRC Στο ΟΑΚΑ

Την ευκαιρία να οδηγήσουν στην Super Ειδική του Rally Acropolis στο ΟΑΚΑ είχαν το απόγευμα της Τετάρτης (14/9) οι αθλητές της ΑΜΟΤΟΕ.

Αρκετοί  αθλητές, όλων των ηλικιών, βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με τις αγωνιστικές τους μοτοσυκλέτες και είχαν την χαρά να “πατήσουν” πάνω στην ειδική πίστα που δημιουργήθηκε εντός του Σταδίου και στην οποία έτρεξαν τα μεγαλύτερα ονόματα του WRC λιγότερο από μια εβδομάδα πριν, κατά την έναρξη του «Ράλι των Θεών».

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, χάρη στην πρωτοβουλία του οποίου δόθηκε η δυνατότητα και σε άλλους αθλητές, πλην των επαγγελματιών οδηγών του WRC, να οδηγήσουν στην πίστα αυτής της ιστορικής διαδρομής εντός του ΟΑΚΑ, του εμβληματικού σταδίου που κατασκευάστηκε πριν 40 χρόνια και έχει μεταξύ άλλων φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004.

ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗΣ ΤΟΥ WRC ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗΣ ΤΟΥ WRC ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Με την ευκαιρία, η Εθνική Ομάδα Enduro που συμμετείχε στο Six Days Enduro δώρισε στον υφυπουργό Αθλητισμού μία συλλεκτική μπλούζα θέλοντας να τον ευχαριστήσει για την βοήθεια που προσέφερε, την οποία του παρέδωσε για λογαριασμό των αθλητών  η Πρόεδρος της ΑΜΟΤΟΕ Μαρία Τσεσμελή.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αφού ευχαρίστησε για την τιμή, έσπευσε αμέσως να δοκιμάσει την μπλούζα της Εθνικής Ομάδας και φορώντας την, να ανέβει σε μία μοτοσυκλέτα και να δοκιμάσει και ο ίδιος μαζί με τους αθλητές της ΑΜΟΤΟΕ την πίστα της υπερειδικής του ΟΑΚΑ.

ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗΣ ΤΟΥ WRC ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗΣ ΤΟΥ WRC ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗΣ ΤΟΥ WRC ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Το ΔΣ της ΑΜΟΤΕ ευχαριστεί τους αθλητές που συμμετείχαν στο event, τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ που το κάλυψαν καθώς και την Ducati για την παραχώρηση  της μοτοσυκλέτας που οδήγησε ο κ. Αυγενάκης.