Ο IVÁN CERVANTES Κυριαρχεί ‘1000 DUNAS RAID’ Στο Μαρόκο

Πάνω Σε Μία Triumph Tiger 900 Rally Pro

Λαμβάνοντας το 95,5% των συνολικών διαθέσιμων πόντων στα 7 στάδια του αγώνα 1000 Dunas στο Μαρόκο, ο off-road πρεσβευτής της Triumph κέρδισε την κατηγορία Hard Trail με την Tiger 900, με 1390 από τους 1455 συνολικούς πόντους.

Οδηγώντας την ίδια Triumph Tiger 900 Rally Pro πάνω στην οποία κέρδισε την κατηγορία Trail του αγώνα Baja Aragón τον Ιούλιο, ο Iván Cervantes με το επίτευγμά του σε αυτό το απίστευτα τεχνικό και απαιτητικό ράλι 1500 χιλιομέτρων επτά ημερών δείχνει την αποφασιστικότητά του και την κορυφαία ικανότητα της Tiger στην κατηγορία της.

Προσθέτοντας στο αυξανόμενο ρόστερ των αγωνιστικών επιτευγμάτων της Tiger, ο Aled Price και η Vanessa Ruck ολοκλήρωσαν επίσης το 1000 Dunas οδηγώντας Tiger 900 Rally Pro παραγωγής στην ίδια κατηγορία Hard Trail με τον Iván, κάνοντας τη Vanessa την πρώτη γυναίκα αναβάτη που ολοκλήρωσε την πρόκληση με μια κανονική adventure μοτοσυκλέτα. Ο λάτρης της Triumph και μηχανικός Josu Orozko, προστέθηκε στην εντυπωσιακή λίστα των επιτευγμάτων με την 3η θέση στην κατηγορία Trail με τη δική του 10χρονη Tiger 800 XC, την οποία ετοίμασε προσωπικά για τον αγώνα.

Το 1000 Dunas raid έχει σχεδιαστεί για να δοκιμάσει τις σωματικές και ψυχολογικές ικανότητες καθενός από τους αναβάτες που συμμετέχουν, επεκτείνοντας την αντοχή, τη συγκέντρωση και την ικανότητά τους να πλοηγούνται σε δύσκολα εδάφη με roadbooks στο όριο. Διασχίζοντας μερικά από τα πιο εντυπωσιακά εδάφη στη Βόρεια Αφρική, οι 66 αναβάτες στον αγώνα του 2022 ολοκλήρωσαν μεγάλες διαδρομές μέσα στη ζέστη και τη σκόνη, φτάνοντας στο οροπέδιο Recam, στις ατελείωτες πλαγιές της Bouarfa και στους μεγάλους αμμόλοφους Erg της Merzouga.

Συγχαρητήρια και στους 4 αναβάτες της Tiger και στις ομάδες που τους υποστηρίζουν στην εκδήλωση, από όλους τους οπαδούς της Triumph και της Tiger σε όλο τον κόσμο.

Iván Cervantes:

«Ήταν μια απίστευτη περιπέτεια μήκους 1500 χιλιομέτρων όπου η Tiger 900 Rally Pro συμπεριφέρθηκε τέλεια. Συναντήσαμε κάθε είδος εδάφους που θα μπορούσαμε ενδεχομένως να φανταστούμε – χαλίκι, άμμο, λάσπη, βράχια και διαβάσεις ποταμών – χωρίς να έχουμε κανένα πρόβλημα, αποδεικνύοντας πόσο ικανή είναι η Tiger 900 Rally Pro. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Triumph Ισπανίας για τη συνεχή υποστήριξή της κατά τη διάρκεια του ράλι που μου επέτρεψε να επικεντρωθώ στην επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.»