Ο Toby Price στην KTM για άλλα δυο χρόνια

Ο Toby Price στην KTM για άλλα δύο χρόνια

Ο δύο φορές, νικητής του Ράλι Ντακάρ, Toby Price θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Cross-Country Rallies αλλα και στο Ράλι Ντακάρ με την ομάδα της Red Bull KTM Factory Racing.

Μετά από μια περίοδο αποκατάστασης και ανάρρωσης, όπου ο 33χρονος υποβλήθηκε σε τρεις ξεχωριστές χειρουργικές επεμβάσεις λόγω τραυματισμού στον ώμο του, ο Toby Price είναι πλέον έτοιμος να ξεκινήσει και πάλι τις προετοιμασίες του για αγώνες.

Στόχος του αυτό το καλοκαίρι, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Cross-Country Rallies, με τον Price να ανυπομονεί να ενταχθεί με τους ομόσταυλους του, Sam Sunderland, Matthias Walkner και τον πρόσφατα νεοεισερχόμενο, Kevin Benavides. 

Toby Price

Toby Price: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είμαι για δύο ακόμη χρόνια με την ομάδα της Red Bull KTM Factory Racing. Είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια για μένα και είναι σίγουρα ένα σπίτι μακριά από το σπίτι μου, οπότε άλλα δύο χρόνια είναι σίγουρα κάτι που ανυπομονώ. Ας ελπίσουμε ότι μπορώ να ξεπληρώσω την εμπιστοσύνη που έχουν σε εμένα, κάνοντας μερικές ακόμα νίκες. Πραγματικά δεν υπάρχει άλλη ομάδα όπως η Red Bull KTM,  μας φροντίζουν και ανυπομονώ πραγματικά να επιστρέψω στους αγώνες. Όλη η ομάδα και το πλήρωμα αποτελούν τεράστιο μέρος των αγώνων μου τα τελευταία τέσσερα ή πέντε χρόνια, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που εξακολουθώ να συμμετέχω σε αυτό, και αναπτύσσουμε και τη νέα μοτοσυκλέτα, η οποία πηγαίνει καλά. Ο τραυματισμός μου φαίνεται να θεραπεύεται καλά. Υπήρχαν σίγουρα κάποιες ανεπιθύμητες επιπλοκές στην αρχή, αλλά τώρα μετά από τρεις χειρουργικές επεμβάσεις είμαι σε πολύ καλύτερο σημειο. Θα έλεγα ότι είμαι περίπου στο 60-70%, οπότε δεν απέχει πολύ από το να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Το σχέδιο είναι να επιστρέψω στη μοτοσυκλέτα μόλις είναι ασφαλές να το κάνω. Ο στόχος τα επόμενα δύο χρόνια είναι να προσθέσω σίγουρα άλλο έναν τίτλο Ντακάρ στο όνομά μου»