Συνεργασια TRIUMPH και BREITLING

Ο ελβετικός οίκος ρολογιών Breitling και ο βρετανικός κατασκευαστής μοτοσικλετών Triumph ανακοινώνουν μια μακροπρόθεσμη συνεργασία και προετοιμάζονται για ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης αλλα και μια ειδική έκδοση της TRIUMPH TRUXTON που θα αποκαλυφθούν στις αρχές του 2022.

Και οι δύο εταιρίες είναι καινοτόμοι στους τομείς τους. Και οι δύο εταιρίες έχουν έναν δροσερό  παράγοντα που συνεχίζει να βελτιώνεται με την ηλικία. Ξέρουν πώς να γιορτάσουν το ιστορικό παρελθόν τους αγκαλιάζοντας το μέλλον.

Συνεργασια TRIUMPH και BREITLING

Η Breitling έπαιξε έναν πραγματικά πρωτοποριακό ρόλο στην ανάπτυξη του σύγχρονου χρονογράφου. Και ο συνεργάτης Triumph βοήθησε με πάθος στη διαμόρφωση της εξέλιξης της μοτοσικλέτας. Οι δύο κατασκευαστές μοιράζονται μια τολμηρή και πρωτότυπη φιλοσοφία σχεδιασμού και ταλέντο για την ακρίβεια της χειροτεχνίας.

Συνεργασια TRIUMPH και BREITLING

Για αυτήν τη συναρπαστική συνεργασία, οι δύο μάρκες θα συνεργαστούν σε δύο ειδικές εκδόσεις: ένα ρολόι και μια μοτοσικλέτα, που θα αποκαλυφθούν στις αρχές του 2022.

Ο CEO της Breitling Georges Kern δήλωσε: «Η ουσία στην συνεργασία αυτή είναι το πάντρεμα αυτό των δυο εταιριών να ανταποκρίνεται στο αρχικό τους στυλ. Μπορείτε να περιμένετε κάτι μοναδικό σε συνδυασμό με μοντέρνα ρετρό σχέδια.Όσο κι αν θέλετε να το περιγράψω, η συνεργασία αυτή θα αποπνέει  μια αίσθηση περιπέτειας και ανακάλυψης».

Συνεργασια TRIUMPH και BREITLING

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Triumph Motorcycles Nick Bloor χαιρετίζει αυτή τη μοναδική ευκαιρία να συνεργαστεί με μια άλλη καθιερωμένη μάρκα κληρονομιάς. “Όπως και η Breitling, δεσμευόμαστε να παρέχουμε τον άψογο χειρισμό και τα απίστευτα τελειώματα που δίνουν στο μοτοσυκλετιστικο κοινό μας μια ασύγκριτη εμπειρία.”

Το ταξίδι τους έχει ήδη ξεκινήσει. Οι μοτοσικλέτες TRIUMP TRUXTON θα εκτίθενται τώρα σε κορυφαίες μπουτίκ Breitling σε όλο τον κόσμο.