Το Best Seller Top Time DEUS Επιστρέφει

Σε Μία Νέα Περιορισμένης Έκδοσης Κυκλοφορία

Σχεδιασμένο από κοινού με την Αυστραλιανή lifestyle μάρκα Deus Ex Machina, μια δεύτερη έκδοση του επιτυχημένου ρολογιού μαζί με μια νέα συνεργασία ρούχων, αναβιώνουν το νομαδικό πνεύμα του αντισυμβατικού χρονογράφου της Breitling από τη δεκαετία του 1960.

Η Breitling και η Αυστραλιανή εξειδικευμένη εταιρεία ρούχων για μοτοσικλετιστές και σέρφερ, Deus Ex Machina συνεργάστηκαν για άλλη μια φορά σε έναν περιορισμένης έκδοσης χρονογράφο Top Time Deus. Είναι η δεύτερη συνεργασία μεταξύ των δύο brands, μετά την πρώτη sold-out κυκλοφορία ρολογιών τους το 2021.

Limited σε 2000 κομμάτια, το νέο Top Time Deus είναι κατασκευασμένο για περιπέτειες σε ανοιχτούς δρόμους. Είναι εξοπλισμένο με luminescent δείκτες και λευκό λακαρισμένο καντράν σε αντίθεση με το μπλε του ουρανού στα υποκαντράν του και την κλίμακα μετρητή ταχύτητας. Ενώ ο συνδυασμός χρωμάτων είναι εντελώς νέος, οι λεπτομέρειες που έκαναν την πρώτη συνεργασία τόσο επιτυχημένη επιστρέφουν, συμπεριλαμβανομένου του δείκτη του χρονογράφου σε σχήμα αστραπής, τα μπουτόν του χρονογράφου σε σχήμα μανιταριού, το δερμάτινου λουράκι σε αγωνιστικό στυλ και της ειδικής εγχάραξης μιας μοτοσυκλέτας Deus και του αναβάτη της στο πίσω μέρος της κάσας, που σχεδιάστηκε από τον δημιουργικό διευθυντή της Deus, Carby Tuckwell. Κάθε ρολόι φέρει και την εγχάραξη “One of 2000″.

Ο Georges Kern, CEO της Breitling, λέει: «Το Top Time Deus είναι ένα ρολόι που είναι cool, ανθεκτικό και κομψό ταυτόχρονα, ακριβώς όπως το άτομο για το οποίο έχει κατασκευαστεί. Η μοντέρνα ρετρό εμφάνιση του συμπληρώνει όμορφα τον τρόπο με τον οποίο η Deus διαμορφώνει τις σανίδες και τα ποδήλατά της».

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1960, ο αντισυμβατικός χρονογράφος Top Time της Breitling έγινε πολύ γρήγορα αγαπημένος σε ένα κομψό πλήθος από λάτρεις των café racer και των σπορ αυτοκινήτων. Άντρες και γυναίκες έλκονταν εξίσου από τις τολμηρές αναλογίες και τα γραφικά του καντράν. Σήμερα, το Top Time παραμένει το ρολόι της Breitling για μοτοσικλετιστές, σέρφερ και ψηφιακούς νομάδες — και στα 41 χιλ., είναι κατάλληλο για τους περισσότερους καρπούς.

Breitling Deus Ex Machina

Breitling x Deus: Μια νέα συλλογή lifestyle

Κάθε νέο Top Time Deus συνοδεύεται από μια ταξιδιωτική tote τσάντα από κερωμένο καμβά πάνω στην οποία είναι τυπωμένα και τα δυο λογότυπα. Η Breitling και η Deus έχουν επίσης συνεργαστεί σε μια νέα σειρά ρούχων και αξεσουάρ που οι θαυμαστές των δυο brands μπορούν να αποκτήσουν μόνο σε έξι Flagship Boutiques της Breitling παγκοσμίως (Seoul Hannam, New York Madison Avenue, Μιλάνο, London New Bond Street, London Regent Street και Σίδνεϋ).

Σύμβολο αυτοέκφρασης για όσους λαχταρούν την περιπέτεια, το νέο Top Time Deus είναι διαθέσιμο στο Breitling.com, σε μπουτίκ Breitling και μέσω επιλεγμένων καταστημάτων λιανικής, όσο διαρκούν οι ποσότητες.

Breitling Deus Ex Machina

BREITLING

Η Breitling, που ιδρύθηκε το 1884, είναι κορυφαία Ελβετική ωρολογοποιία. Η καινοτόμος εταιρεία επινόησε τον σύγχρονο χρονογράφο και πρωτοστάτησε στα ρολόγια που αποτέλεσαν εργαλεία πλοήγησης. Σήμερα, εξακολουθεί να ανοίγει νέους δρόμους ως μια casual, inclusive και sustainable μάρκα πολυτελείας με περισσότερες από 200 boutique παγκοσμίως, εμπνευσμένες από το industrial loft. Οι συλλογές της Breitling επικεντρώνονται στις αναζητήσεις του αέρα, της ξηράς και της θάλασσας, όλες αποτυπωμένες στο αδιαμφισβήτητο μοντέρνο-ρετρό στυλ της μάρκας. Η εξαιρετική ποιότητα κάθε ρολογιού της επιβεβαιώνεται από το status της ως χρονομέτρη με πιστοποίηση COSC και η μάρκα παραμένει μία από τις λίγες ανεξάρτητες ωρολογοποιίες που παράγουν τους δικούς της in house μηχανισμούς. Συνδυάζοντας την κλασική ωρολογοποιία με τις τελευταίες καινοτομίες, η Breitling είναι μια εταιρεία με ιστορία αλλά και μπροστά από την εποχή της.

Breitling Deus Ex Machina

Deus Ex Machina

H Deus Ex Machina (από μηχανής Θεός) «βρυχήθηκε» στην πολιτιστική συνείδηση ​​της Αυστραλίας το 2006, με μερικές custom μοτοσικλέτες και μια γραφική ιδέα ότι το να κάνεις κάτι είναι πιο διασκεδαστικό από το να κατέχεις κάτι. Το Deus Ex Machina είναι ένα βήμα μεγαλύτερο από μια επωνυμία: είναι μια κουλτούρα. Η διαφάνεια και ο ενθουσιασμός μας, χτυπούν τη χορδή των ανθρώπων, όπου κι αν βρίσκονται.

H Deus (“day-us”) δεν ξεκίνησε μόνο να πουλήσει χειροποίητες μοτοσυκλέτες και ποιοτικά ρούχα για ελεύθερα πνεύματα, αλλά να γιορτάσει μια κουλτούρα δημιουργικότητας. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι κάτω από τη στέγη Deus, όπου υπάρχει σεβασμός για την ειλικρίνεια και την απόλαυση της  μηχανής. Συμπερίληψη, αυθεντικότητα, ενθουσιασμός. Aυτες οι τρεις λέξεις με την απλότητα και την ειλικρίνεια τους έχουν απογειώσει την μάρκα σε όλο τον κόσμο.

Breitling Deus Ex Machina