Triumph Street Triple Moto2 edition

Έφθασε η πρώτη Triumph Street Triple Moto2 Edition

Η Triumph Street Triple Moto2 Edition είναι η μοτοσυκλέτα που ολοκληρώνει την νέα σειρά 765 της Triumph με ένα μοντέλο εμπνευσμένο από τους αγώνες Moto2, μιας και η Triumph είναι ο επίσημος προμηθευτής κινητήρων για την MOTO2  κατηγορία.

Η Triumph Street Τriple Moto2 edition είναι μια περιορισμένης παραγωγής μοτοσυκλέτα η οποία κυκλοφορεί σε δυο χρωματισμούς με τον κάθε ένα χρωματισμό να παράγεται σε 765 κομμάτια.

Οι αναβαθμίσεις του κινητήρα προέρχονται απευθείας από το πρόγραμμα αγωνιστικών κινητήρων Moto2 έχοντας ως αποτέλεσμα μια σημαντική αύξηση στην απόδοση της νέας Street Triple R αλλα και στις νέες RS και Moto2 Edition, με αυξημένη ροπή και βελτιωμένη απόκριση στο γκάζι.

Η ιπποδύναμη του νέου Street Triple είναι 120 άλογα και 130 άλογα στις εκδόσεις R/S και Mοto2, με την ροπή του τρικύλινδρου κινητήρα να αγγίζει τα 8,15 κιλά.

Η Street Triple 765 Moto2 Edition του 2023 είναι αφοσιωμένη και εστιασμένη στην σπορ οδήγηση, χάρη στο μοναδικό τιμόνι με κλιπ-ον και το πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι Öhlins, προσφέροντας έναν εξαιρετικά αιχμηρό και ακριβή χειρισμό τόσο στο δρόμο όσο και  στην πίστα.

Οι αναστήσεις είναι πλήρως ρυθμιζόμενες ÖHLINS ενώ το Clip-on τιμόνι είναι 50 χιλιοστά πιο μπροστά και 80 χιλιοστά χαμηλότερα σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις.

Όσον αφορά τα φρένα η Brembo φυσικά και έχει τον πρώτο λόγο με ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες Brembo Stylema με δυο δίσκους 310 χιλ.

Στις περαιτέρω αναβαθμίσεις περιλαμβάνονται ένα νέο σύστημα εξάτμισης με αυξημένο ρυθμό ροής, καθώς και ένα νέο σπορ πλαϊνό τελικό εξάτμισης που αποδίδει τον διάσημο και ξεχωριστό ανατριχιαστικό ήχο της Street Triple όπως επίσης και νέο σύστημα quickshifter έτοιμο για χρήση πίστας.

Τόσο η RS όσο και η Moto2 Edition διαθέτουν αναθεωρημένη γεωμετρία με πιο απότομη γωνια κάστερ και ανασηκωμένο πίσω μέρος για εύκολο και πιο γρήγορο στρίψιμο.

Και ενώ η νέα triumph street triple έχει 4 προγράμματα οδήγησης, η moto2 και η RS έχουν συν ένα 5ο  αποκλειστικά για χρήση πίστας!

Οι νέες Street Triple 756 RS και Moto2 Edition διαθέτουν έγχρωμη TFT οθόνη 5 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας MyTriumph προ-ενεργοποιημένο, πράγμα που σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες Street Triple μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πλοήγηση και έλεγχο τηλεφώνου. 

Triumph Street Triple Moto2 edition

Η Triumph Street Triple Moto2 Edition διαθέτει κάποια μέρη από ανθρακονήματα με κάθε μία από αυτές τις μοτοσικλέτες περιορισμένης έκδοσης να έχει μια επεξεργασμένη πλάκα τιμονιού με τον αριθμό της χαραγμένο πάνω της.

Η Triumph Street Triple MOTO2 edition είναι η πιο δυνατή street triple που φτιάχτηκε ποτέ!

Η μοτοσυκλέτα που βλέπετε είναι η πρώτη που παραδίδεται σε πελάτη πανευρωπαϊκά και ανήκει στην οικογένεια της DNA FILTERS και συγκεκριμένα στους Kο Ντίνο και Μάριο Νικολαΐδη τους οποίους ευχαριστούμε για την πρόσκληση και την τιμή που μας έκαναν να βρεθούμε στις εγκαταστάσεις της DNA FILTERS για την κάλυψη του ρεπορτάζ και φυσικά του unboxing video!