Έφτασε Η Νέα QJMOTOR SRK 125 S

Στην κορυφή της κατηγορίας

Όταν δεν συμβιβάζεσαι με τίποτε λιγότερο από το καλύτερο, η νέα QJMOTOR SRK 125 S αποτελεί μονόδρομο ως επιλογή στην κατηγορία Α1 των διπλωμάτων, αλλά και όσων θέλουν να κάνουν τη μετάβαση* από το αυτοκίνητο στο σύμπαν της μοτοσυκλέτας.

Ο χαρακτηρισμός “μικρό” ανταποκρίνεται μόνο στον κυβισμό της, καθώς η γυμνή streetfighter της QJMOTOR διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μιας μεγάλης και ολοκληρωμένης μοτοσυκλέτας.

QJMOTOR SRK 125S

Σχεδιασμός που προκαλεί

Η σχεδίαση της SRK 125S είναι εστιασμένη στην επιθετική εμφάνιση, με αιχμηρές επιφάνειες και γωνίες, που ξεκινούν από τον προβολέα και φτάνουν μέχρι την προκλητικά ανασηκωμένη ουρά. Αυτό όμως δεν γίνεται εις βάρος της άνεσης, καθώς η σέλα του αναβάτη διαθέτει αρκετό χώρο και αφρώδες υλικό, ενώ και η σχεδίαση της ξεχωριστής σέλας του συνεπιβάτη φροντίζει για την άνεσή του, με πλατιά επιφάνεια και εκατέρωθεν χειρολαβές για τη σωστή στήριξή του. Οι χρωματικοί συνδυασμοί, τόσο στη λευκή όσο και τη μαύρη SRK 125S, αποπνέουν τη σπορ φιλοσοφία της μοτοσυκλέτας, ενώ η καρίνα στο κάτω μέρος του κινητήρα προσθέτει μία επιπλέον προστασία αλλά και αεροδυναμική εμφάνιση. Οι εσοχές που δημιουργούνται από τα αεροδυναμικά προστατευτικά του ρεζερβουάρ καλύπτουν τα πόδια του αναβάτη και οι γωνίες που δημιουργούνται είναι εργονομικά μελετημένες για άνετη οδήγηση. Την επιθετική εμφάνιση συμπληρώνει ο LED προβολέας με τη βάση για τη ψηφιακή TFT οθόνη να παίζει το ρόλο μιας μικρής αεροδυναμικής μάσκας.

Με σπορ προσανατολισμό

Ιδιαίτερη εντύπωση όμως προκαλεί το ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο δύο δοκών, που καθιστά την SRK 125S μία από τις ελάχιστες μοτοσυκλέτες της κατηγορίας που διαθέτουν κάτι αντίστοιχο. H στιβαρότητα της κατασκευής είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της σπορ συμπεριφοράς της μοτοσυκλέτας, που συμπληρώνεται από το ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 35mm και το πίσω αμορτισέρ των 38mm το οποίο ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση των ελατηρίων.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η επιλογή των φρένων της SRK 125S, με ένα δίσκο 260mm και τετραπίστονη δαγκάνα μπροστά, και έναν δίσκο 240mm με διπίστονη δαγκάνα πίσω. Το πακέτο των φρένων ολοκληρώνεται με ένα σύστημα ABS που παρέχει τα εχέγγυα για ασφαλή πέδηση κάτω από όλες τις συνθήκες.
Η τιμή της SRK 125S έχει καθοριστεί στα 2.995€ και διατίθεται μέσα από το δίκτυο συνεργατών QJMOTOR της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Μάθετε περισσότερα για την QJMOTOR SRK 125 S εδώ.

* Προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου. Δείτε αναλυτικότερα τις προϋποθέσεις για οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου: https://www.gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Τετράχρονος
Υγρόψυκτος
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ 1 – SOHC / 4
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ x ΔΙΑΔΡΟΜΗ 54.0 x 54.5
ΣΧΕΣΗ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ 12.0:1
ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ EFI (BOSCH)
ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ Υγρό Κάρτερ
ΚΙΒΩΤΙΟ 6 Ταχύτητες
ΙΣΧΥΣ 15 PS / 9500rpm
ΡΟΠΗ 12,1Nm /7.000rpm
ΣΧΕΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ 3.286
ΕΚΚΙΝΗΣΗ Μίζα
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 2,5 L/ 100km (WMTC3)
ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ 10 L
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ) 1970 x 785 x 1070
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ 1345mm
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΔΑΦΟΣ –
ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ –
ΒΑΡΟΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΥΓΡΩΝ) 143 kg
ΓΩΝΙΑ ΚΑΣΤΕΡ 25°
ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ Δίσκος 260mm + ABS
Με τετραπίστονη δαγκάνα
ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩ Δίσκος 240mm+ ABS
Με διπίστονη δαγκάνα (Ø25mm)
ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
(ΔΙΑΔΡΟΜΗ/ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ) Ανεστραμμένο πιρούνι
(110,5mm/35mm)
ΟΠΙΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
(ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ) MONOSHOCK
Με ρύθμιση προφόρτισης (38mm)
ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ. 110/70 R17
ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ. 150/60 R17