«Έφυγε» η Αριάδνη Γερασιμίδου

Σε ηλικία 33 ετών “έφυγε” η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου… Η χαμογελαστή δημοσιογράφος που αρθρογραφούσε για τα αυτοκίνητα έχασε τον αγώνα που έδινε με τον καρκίνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η Αριάδνη ξεχώριζε στον επαγγελματικό μας χώρο, καθώς έδινε πάντα το δικό της χρώμα σε αυτά που έκανε, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά όσοι δούλεψαν μαζί της.

Εμείς σαν Moto and Bike TV συνεργαστήκαμε μαζί της στην δημιουργία κάποιων βίντεο σχετικά με την οδική ασφάλεια (#safetyfirstGR) .Πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε με ψυχραιμία και με περίσσιο θάρρος για το πρόβλημά υγείας που αντιμετώπιζε μέσω του καναλιου της στο ΥouΤube.
Δυστυχώς δεν περιμέναμε πως τόσο γρήγορα θα έφτανε το τέλος της.
Ωστόσο η ίδια είχε αφήσει ένα μήνυμα για τους φίλους της στο Instagram.
«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου. Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!
Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ! Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους. Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.

Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!
Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται!»
 
Συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους δικούς της ανθρώπους.