Ducati DesertX

Ανακοινώθηκε η τιμή του Ducati DesertX στην Ελλάδα

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Ducati στην Ελλάδα ανακοίνωσε επίσημα την τιμή του νέου DesertX στην χώρα μας.

H νέα Ducati DesertX έρχεται να διευρύνει τη γκάμα της ιταλικής εταιρείας ικανοποιώντας τους αναβάτες που έχουν κατά κύριο λόγο στο στόχαστρο τους ταξίδια που περιλαμβάνουν μπόλικη κίνηση σε σαθρό τερέν.

Με νεορετρό αισθητική και έμπνευση που προέρχεται από τις αγωνιστικές μοτοσικλέτες που συμμετείχαν στο θρυλικό Dakar στα τέλη της 10ετίας του ’80 και τις αρχές του ’90 το νέο DesertX σχεδιάστηκε από την αρχή για να μπορεί να ανταποκρίνεται με επιτυχία στην κίνηση κάθε είδους τερέν.

Ducati DesertX

 

Με βάρος που δεν ξεπερνά τα 202 κιλά (223 πλήρης υγρών), η νέα Ducati DesertX φέρει ένα στιβαρό ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Kayaba που αποτελούνται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι με διάμετρο καλαμιών στα 46 χλστ. και μονό αμορτισέρ, με τις διαδρομές να φτάνουν στα 230 και 220 χλστ. εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

Στην καρδιά της DesertX χτυπά ο 8βάλβιδος Testastretta 11 με το δεσμοδρομικό σύστημα βαλβίδων που χρησιμοποιείται στη νέα μικρή Multistrada V2 του 2022 και φέρει όλες τις βελτιώσεις που βλέπουμε σε αυτή, στις οποίες περιλαμβάνονται ο νέος πολύδισκος συμπλέκτης αλλά και το αναβαθμισμένο κιβώτιο που προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στις αλλαγές σχέσεων αλλά και βελτιωμένη αντοχή.

Ducati DesertX

Η νέα Ducati DesertX συνοδεύεται από μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ, μεταξύ των οποίων είναι και ένα τριβάλιτσο σετ αποσκευών συνολικής χωρητικότητας 117 λίτρων αλλά και νέα ειδική σειρά ρουχισμού που δημιουργήθηκε αποκλειστικά γι’ αυτή.

Το νέο DesertX κοστίζει 18.600 ευρώ και αναμένεται στη χώρα μας τον Ιούνιο.