Νέα 3τροχα scooter Yamaha Tricity 125 και Tricity 155

Νέα 3τροχα scooter Yamaha Tricity 125 και Tricity 155

Διαθέτοντας έναν ζωηρό και οικονομικό νέο κινητήρα EURO5 Blue Core μαζί με ένα αναθεωρημένο πλαίσιο για αυξημένη άνεση και σταθερότητα, το νεότερο μοντέλο του δημοφιλούς Tricity 125 είναι η ξεκάθαρη επιλογή για όσους μετακινούνται καθημερινά στην πόλη και αναζητούν ένα πρακτικό και εύχρηστο scooter.

Από την πρώτη του εμφάνιση το 2014, αυτό το υψηλής ποιότητας τρίτροχο όχημα αστικής μετακίνησης έχει προσελκύσει πολλούς αναβάτες που αναζητούν ανεξαρτησία στη μετακίνησή τους, με άφθονο στυλ και ποιότητα και εκτιμούν τον μοναδικό συνδυασμό μικρών διαστάσεων και χαμηλού βάρους με την πρόσθετη εμπιστοσύνη που προσφέρει ο τρίτος τροχός.

Για το 2022, το Yamaha Tricity 125 παραμένει μοναδικό αφού είναι το μόνο 3-τροχο μοντέλο που διατίθεται από οποιονδήποτε κατασκευαστή στη σημαντική κατηγορία των 125 κ.εκ. και μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα κατηγορίας B. Αυτό το μικρών διαστάσεων, ευέλικτο scooter είναι μια ελκυστική πρόταση για αναβάτες που αναζητούν άνετη και προσιτή αστική μετακίνηση.

Νέα 3τροχα scooter Yamaha Tricity 125 και Tricity 155

Εξοπλισμένα με συνδεδεμένα όργανα που επιτρέπουν στον αναβάτη να βλέπει τις ειδοποιήσεις από το smartphone του και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Tricity 125 και το πιο ισχυρό Tricity 155 προσφέρουν την ευκολία μετακίνησης και την ευελιξία ενός συμβατικού scooter σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα οδήγησης και την αυτοπεποίθηση στο χειρισμό που προσφέρουν οι 3 τροχοί.

Το νέο Tricity 125 είναι εξοπλισμένο με τον νεότερο κινητήρα που καλύπτει τις προδιαγραφές EURO5, ο οποίος έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με την κορυφαία τεχνολογία Blue Core της Yamaha που ελαχιστοποιεί τις εκπομπές ρύπων, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή απόδοση.

Ο νέος κινητήρας του Tricity 125 επωφελείται από την τεχνολογία Variable Valve Actuation (VVA) της Yamaha, η οποία εξασφαλίζει εξαιρετική επιτάχυνση, ζωηρές επιδόσεις και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.
Νέα 3τροχα scooter Yamaha Tricity 125 και Tricity 155

Το πιο αθόρυβο και πιο αποτελεσματικό σύστημα εκκίνησης κινητήρα είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό που συμπληρώνει το νέο σύστημα Stop & Start του Tricity 125 και κάνει αυτό το προσιτό scooter αστικής μετακίνησης, πιο εύχρηστο και ευχάριστο στην καθημερινή οδήγηση.

Το σύστημα Stop & Start έχει σχεδιαστεί για να σβήνει τον κινητήρα όταν το Tricity 125 σταματά σε φανάρι. Το όχημα επανέρχεται σε λειτουργία αυτόματα μόλις ανοίξει το γκάζι. Για βέλτιστη λειτουργία, η μονάδα SGCU παρακολουθεί συνεχώς τις συνθήκες οδήγησης και αποτρέπει την υπερβολικά συχνή εκκίνηση και σβήσιμο σε καταστάσεις όπως είναι η κυκλοφοριακή συμφόρηση, όπου το scooter ενδέχεται να σταματά και να ξεκινά κάθε λίγα δευτερόλεπτα.

Αυτό που κάνει το Tricity 125 μοναδικό στην κατηγορία των 125 κ.εκ., είναι η 3-τροχη διάταξη με τους δύο κεκλιμένους μπροστινούς τροχούς να παρέχουν αυξημένη σταθερότητα στην ευθεία, αλλά και στις στροφές. Τα υψηλά επίπεδα πρόσφυσης των δύο μπροστινών ελαστικών σε συνδυασμό με τη σιγουριά που προσφέρει η διάταξη των 3 τροχών, εξασφαλίζουν μια μοναδική εμπειρία οδήγησης και καθιστούν το Tricity 125, ιδανική επιλογή για νέους αναβάτες καθώς και για όσους μεταβαίνουν από τους 2 στους 3 τροχούς.

Νέα 3τροχα scooter Yamaha Tricity 125 και Tricity 155

Τα Tricity 125 και Tricity 155 θα είναι διαθέσιμα σε δύο νέα χρώματα: Petrol Blue και Sand Grey – και τα δύο μοντέλα θα είναι επίσης διαθέσιμα σε Matt Grey.