ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ GIVI TREKKER OUTBACK EVO 58 LT. MONOKEY

ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ GIVI TREKKER OUTBACK EVO 58 LT. MONOKEY

Χωράει Τα Πάντα

Κεντρική βαλίτσα μοτοσυκλέτας GIVI Trekker από αλουμίνιο, 58 lt. με σύστημα στερέωσης MONOKEY®.

Κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο, βαμμένη σε μαύρο ματ, η νέα βαλίτσα GIVI TREKKER OBKE58B έχει καινοτόμες επάνω και κάτω γωνίες με οπές, οι οποίες εξαλείφουν και ενσωματώνουν τις θηλιές του ιμάντα για να κάνουν τη σύνδεση στις σωληνοειδείς λαβές πιο ασφαλή.

Ικανή να αντιστέκεται στα χτυπήματα και τις πιέσεις που είναι αναπόφευκτες σε διαδρομές εκτός δρόμου, η βαλίτσα χωράει άνετα 2 flip-up κράνη. Το νέο σύστημα περιστροφής για το καπάκι, Adjustable Resistance Hing System (ARHS), καθιστά δυνατή τη ρύθμιση της ταχύτητας κλεισίματος όπως επιθυμείτε, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ταλαιπωρία κατά τη στάθμευση σε πλαγιές.

Σημείωση: δεν μπορεί να στερεωθεί σε πιάστρες που είναι εξοπλισμένες με το κιτ stop light.

Η GIVI εγγυάται έναν βαθμό αντοχής στο νερό ισοδύναμο με μια δυνατή βροχή. Συγκεκριμένα, οι βαλίτσες δοκιμάζονται με ειδικό μηχάνημα που προσομοιώνει βροχή 20 ltr/min.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Σχετικά με την Ιταλική GIVI:

Η GIVI είναι μια ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή αξεσουάρ μοτοσικλετών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 και έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές αξεσουάρ μοτοσικλετών στον κόσμο.

Η GIVI προσφέρει μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ για όλες τις μάρκες και μοντέλα μοτοσικλετών. Τα αξεσουάρ GIVI περιλαμβάνουν:

  • Βαλίτσες και σακίδια: Η GIVI είναι γνωστή για τις βαλίτσες και τα σακίδια της, τα οποία είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και προσφέρουν μεγάλη χωρητικότητα.
  • Προστασία: Η GIVI προσφέρει μια σειρά από προστατευτικά για μοτοσικλέτες, όπως προστατευτικά κάλυμμα, πλαστικά προστατευτικά και ζελατίνες.
  • Ένδυση: Η GIVI προσφέρει μια σειρά από αξεσουάρ για αναβάτες μοτοσικλετών.
  • Εξοπλισμός: Η GIVI προσφέρει μια σειρά από εξοπλισμό για μοτοσικλέτες, όπως φώτα, σχοινιά και εργαλεία.

Τα αξεσουάρ GIVI είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, την καινοτομία και την πρακτικότητα. Η εταιρεία χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικά και εξαρτήματα στα προϊόντα της και προσφέρει μια ευρεία γκάμα χαρακτηριστικών για να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων των αναβατών.